Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Popószex pro és kontra. Aki szereti miért, és aki nem, miért nem?
Én nagyon szeretem,sokkal intenzívebb az orgazmusom és hamarabb is következik be.
Ezért minimum heti egyszer igénylem.
Soha nem okozott még fájdalmat.
24 N
Az első 2 alkalom fájdalmas volt az előző partneremmel ezért 2 évre fel is lett függesztve a dolog. Azóta új barátom van nagyon akarta én meg belementem. Nagyon élvezem a dolgot egyáltalán nem fáj. Többször volt tőle orgazmusom is.
22/N
Lehet ítélkezni,le pontozni.
De engem nem érdekel, és nincs az az isten h bárki seggbe ba...on. Hál istennek a páromnak sem jön be,ő sem vágyik rá.
Számomra a segg kivezető nyílás,és nem bevezető. Sőt agyf..szt kaptam nem 1x szingliként is mikor valami idióta előállt ezzel. Ha meg visszakérdeztem h őt dugták e már seggbe azzal jön h az nem ugyan az. Dehogynem. Mindkét nem ott ürít .
Szóval én,mi megmaradunk a normális szexnél
Soha nem próbáltam, soha nem is fogom. Férjem is undorodik tőle. Számomra egyszerűen gusztustalan, és veszélyesnek is tartom. ( Repedhet, szakadhat, kitágulhat. )
Én nem is értem, annyian írják gyakorin is ( pasik ), hogy persze, előfordult néha baleset, hogy szaros lett a farkuk, de ez egyáltalán nem vágy lohasztó. Hogy a fenébe nem? Mi lehet ennél gusztustalanabb? De a nőket sem értem, manapság mindennapos lett az otthoni beöntés, hogy kitisztítsák magukat előtte. Van, aki szimplán leszedi a zuhanyrózsát, és azzal csinálja. Sosem fogom megérteni.
Fantasztikus érzés nagyon jó popsiba csinálni más de ugyanakkor punciba is jó de az megint másik érzet!
Persze mindez egy jó nővel édesebb!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!