Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy férfi, miért beszélget velem sokat a szexről?
Leszögezem,hogy ő nős.
Az én sejtésem az,hogy:
1.otthon nem kap elég szexet és így éli ki.
2.szeretne velem szexelni.
Vagy milyen opciók lehetnek még?
Mert szerintem nem akar tölem semmit,mert akkor,már mondta volna. Vagy arra vár ,hogy én lépjek?
a 2-es opció
azért mondta,mert önmaga előtt mossa magát...de szexelne azonnal,ha alkalma lenne rá
Otthon unalmas neki, változatosságra, izgalomra vágyik, lehet nem kap elég szexet, vagy semmit sem, pozitív megerősítést szeretne a férfiasságát illetően és akár az is belefér neki, hogy szívesen ágyba bújna veled.
De hogy ezt te megteszed-e, az már a te lelkiismereteden múlik, hogy erre te képes vagy-e.
Akkor szerintetek a 2-es? :)
De,miért nem mondja ki?
Igen, gáz lenne, ha otthoni dolgokról beszélnél vele. Az egy dolog, hogy megd.gna, de egy nős férfi házasélete az szent. Te csak egy l..yuk vagy neki, semmi több. A házasságát sokkal többre fogja értékelni, mint téged.
Ha szexelni akarsz vele, akkor mondd meg egyértelműen, hogy beindított azzal, amiket mondd és neked nem lenne ellenedre némi huncutkodás, vagyis te vevő vagy rá. Mondom, a lelkiismereteddel meg majd elszámolsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!