Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik az egyik diákok, szerintetek lépjek?
Figyelt kérdés
39 éves férfi vagyok, Ő 20 éves lány. Én vagyok a kollégiumban a felügyelő tanára (szobanevelő).
Szinte minden hétvégén bent marad, sokszor csak ő, sokszor filmezünk, eszünk együtt. Nagyon kedves, aranyos lány, nincs tanár-diák kapcsolat köztünk. Teljesen úgy beszélgetünk mit a barátok, mesélt az exéről, én is az enyémről...
Azon gondolkodtam elhívom randizni... Szerintetek?
2017. ápr. 6. 19:05
3/4 anonim válasza:
nekem is volt fiatal csajom
sok csaj szereti az idős pasikat huzzál bele
csak vigyázz mert ha elmeséli a barátnőjének akkor azt is fel kell próbálnod
nyalást ki ne hagyd
sok sikert
4/4 anonim válasza:
Hát ez bizony KAMU !
Egy 39 éves férfi ? nem itt kérdezi meg hogy mit csináljon. Sőt, ha össze jönnél is vele, egy ideig titkolnád , nehogy megtudják , mert nem tudod mit szólnának hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!