Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, pasiként nem vagy tisztában a méretekkel!
Nem a szám mutatja, milyen nagy a melled, hanem a betűjelzés!
70, 75, 80 stb... ezek a mell alatti körméretet mutatják!
A kosárméret: kicsi
B kosárméret: átlagos
C kosárméret: nagy
D kosárméret: nagyobb
E kosárméret: extranagy stb...
A betűjelzések mutatják, kinek mekkora!
Hogy te csak a nagy mellű nőkre hajtasz, mert ők a "legjobbak" akkor tévedsz, de nagyot!
Nem a mellméret tesz minket igazán nővé, hanem a személyiség!
Egy nő majd meg foga unni téged csak azért, mert a nap 24 órájában csak a mellével foglalkozol!
Erről ennyit!
Remélem, világos, amit írtam?
24/N
Nem mert nem emelkednek ki annyira hogy úgy igazán lógósak tudjanak lenni. Picit meg tud ereszkedni az aljuk de ennyi.
Szeretem a kis kerületű, de nagy kosárméretű cickókat.
Nekem 70C elég nagy bimbóudvarral.
Nem lógnak, de valóban van egy esésük.
(szerintem az lóg igazán, amelyik melleknek a bimbói lefelé állnak)
A természet adta, erről nem tehet senki, akkor sem, ha szúnyosgcsípés jut neki.
Én is ezekkel vagyok csak magamon elégedetlen, de igyekszem mással kompenzálni. ;-)
28N
Ez nem mellmérettől függ.. Van akinek a kisebb is lóg szerintem.
Nekem 85C és logós kissė mondjuk nálam a genetika a kaja a mozgás hízás fogyás összevissza nagyban rá tett erre. De legalább van mit fogni és páromnak nem is tetszenek a kérek feszes mellek neki a nem gömbölyű nem egész kerek mellék tűnnek igazibbnak, foghatóbbnak. :)
10-es, a nagy mellek a gusztustalanok.
Inkább legyen neki kicsi, A-s, de az legalább nem fog bokáig érni. Én a nagy mellek látványától is irtózok.
Egyszerűen kifordul a gyomrom.
A természetes nagy mellekre hat a gravitáció.
Szerintem a "lógás" csak akkor zavaró, ha a mellbimbó is elkezdett lefelé fordulni és olyan hatalmas vénusz-szobor tejeszacskókká alakult, na az már nem valami esztétikus.
Cserébe az sem az, amikor valakinek ekkora körzővel rajzolt mű mellei vannak, amik között akkora a rés, hogy teherautóval végig lehetne menni, háton fekvésnél meg ugyanúgy áll, mint állva. :D Szóval a "feszes", nem lógó mell is lehet undorító.
A kis mell is lóghat és a nagy is lehet feszes, mindkettő leszek szép vagy csúnya, méret alapján semmit nem tudunk megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!