Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/30 anonim válasza:
Nincs rá általános szabály - teljesen személyfüggő!
2/30 anonim válasza:
Ha természetesen ekkorák, akkor azok lógnak (nekem 75-80D a méretem, sportolok, de a gravitációt nem tudom semlegesíteni :P)
3/30 anonim válasza:
Mekkora csöcsök, csinálj nekik helyet a csizmádban.
4/30 anonim válasza:
A gyakorin senkinek nem lógnak. A való élet más.
5/30 anonim válasza:
Nekem 75/C-D (attól függ hol veszem a melltartót),nem lógnak,de a gravitáció hatással van rájuk.Nem állnak ki egyenesen a mellkasomból,van egy íve,vagy hogy mondjam.Kb. mint ezek: [link]
6/30 anonim válasza:
Ezek gyönyörű mellek! :-) Gratulálok hozzá!
7/30 anonim válasza:
Az enyém sajna lóg kicsit, de mondjuk még mindig jobb, mintha két szúnyog csípés lenne.
8/30 anonim válasza:
Lógnak. De kié nem? A gravitáció mindenkire hat, akármekkora van neki.
9/30 anonim válasza:
De, ezek lógnak. Főként, hogy 70-es. Na most ilyen vékony lánynak ekkora tőgyeket.. életemben nem láttam, de nem is akarok! xd
C-től kezdve nincs olyan, ami ne lógna. Ami szerintem elég gusztustalan.. B a megfelelő.. szerintem.
10/30 anonim válasza:
9:
Szerintem meg a kis mellek a gusztustalanok, csak a nagy melleket szeretem. Sőt imádom.
Visszatérve a kérdésre: attól függ mi számít lógásnak? Ki mit nevez annak? Szerintem még nagyobb mellek között (azok a legszebbek!) is vannak olyanok, amik nem lógnak, de nyilván nincs labda formájuk. Az a szilikon, ami meg nem túl szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!