Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nők! Bejön Nessaj?
Arra gondoltál már, hogy a szépség relatív?
Mondjuk kétlem, hogy ilyen gondolkozással annyira tapsztalt lennél a nők terén. :D
Aki neked egy "malacfejű debella" az más szemében nem feltétlenül az. Illetve a belső értékek legalább ugyanolyan fontosak mint a külső, de inkább nem is folytatom mert amilyen primitív a gondolkodásod és az értékrended, kár beléd a szó.
Relatív,relatív,de azért egy kategória (vagy inkább súly) felett,a legtöbben egyet értenek azzal,hogy igen csak csökken egy hölgyemény vonzereje.Nézd,hogy én tapasztalt vagyok-e vagy sem,az is igen relatív.Nem vagyok alfa hím,nem voltak egy éjszakásaim,csak komoly barátnőim,szám szerint négy.Amikor anno 15 évesen vézna gyerekként nem tudtam felkelteni a normális külsejű nők figyelmét,kigyúrtam magam megfelelő méretűre,nem pedig elmentem az első sertéstelepre barátnőt keresni.De hát kinek mi.Fontosak a belső értékek,de ha csak nem Mahatma Gandhi reinkarnációja a csaj,akkor nem tudja kompenzálni ezt a külsőt.Lehet hogy szerinted primitív a gondolkodásom és az értékrendem,ez van.Neked is van jogod a véleményedhez,ahogy nekem is.
Ja szép..is lehetne 30 kilóval könnyebben.Kb. 170-175 cmnek néz ki a csaj és minimum 75-80 kilónak.Tipikus apró malacszemei vannak, és turcsi malac orra.Igen szerencsétlen párosítás.Azt már csak mellékesen jegyzem meg,hogy a karja kb. 2x olyan vastag mint a kérdésben szereplő úriembernek,a face profilján lévő teljes alakos képeken pedig kínosan pózolva próbálja rejtegetni hogy milyen tuskó lábai is vannak.
De mint írtam,jelenleg a fiatalembernek kb. ez a reális szint.Az arcával nincs probléma,a frizurája divatos,szakálla is van,ami manapság nagy divat.Elvileg igen magas is,mindemellett internet celeb.Tehát ha némi izmot sikerülne magára építenie,lazán lehetne szép barátnője,addig meg így járt.
Neked nem mindegy hogy néz ki re szerencsétlen? Vagy nincs életed hogy vele foglalkozol? Amúgyis, lehet szerinted ronda de lehet meg másnak tetszik. A kérdező szerint is szép, gondolom Nessaj és még jó pár ember szerint is. Szerintem meg normális és kicsit aranyos. Az hogy neked csak a nemtudom milyen topmodellek jönnek be és irreálisan magasak lehetnek az elvárásaid, arról ő nem tehet. De ha annyira problémád van vele akkor írd meg neki hogy milyen csúnya. Vagy provokáld csak tovább az embereket, ha már nincs jobb dolgod te szerencsétlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!