Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok titeket is zavar ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok titeket is zavar ha a pasi nagyon izzad szex közben?

Figyelt kérdés
A lepedő is tiszta víz lesz szex után. Hajszárítóval kell az ágyat megszárítani :)
2017. ápr. 2. 12:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
55%
Blöáhh
2017. ápr. 2. 12:54
 2/12 anonim ***** válasza:
76%
Ex volt ilyen... undorito volt, mikor a számba csöoögött a hajáról az izzadtsága. Fujjj.
2017. ápr. 2. 13:18
 3/12 anonim ***** válasza:
😂😂😂
2017. ápr. 2. 13:21
 4/12 A kérdező kommentje:
Akkor nem csak én vagyok ezzel így 😂
2017. ápr. 2. 13:36
 5/12 anonim ***** válasza:
75%

Ha nagyon olyan a helyzet omlik rola a viz. Mert nem egy bena fax. Idonkent egy torcsivel megtorli magat es kesz.

A ferjem...nem fogok emiatt hisztizni meg undinak tartani. Nekunk noknek konnyebb..kevesebb azer a fizikai megterheles szex kozbe.

Inkabb orulok hogy odateszi magat....

22 L

2017. ápr. 2. 13:47
 6/12 anonim ***** válasza:
42%
5-ös, nálam alap az 1-2 óra szex, még sem vagyok olyan izzadt, hogy lepedőt keljen cserélni. Itt szerintem azzal van baj, hogy sok a felesleg rajta, mert tömi a fejét mindig. ☺
2017. ápr. 2. 13:57
 7/12 anonim ***** válasza:
42%
Jah...sportolokent biztos kva kover. De mindenki magabol indul ki :D
2017. ápr. 2. 14:05
 8/12 anonim ***** válasza:
86%
Ez annyira vicc, lányok :D Sportolok, nem vagyok kövér, heti 4szer járok edzeni, egészségesen táplálkozom, és mégis ha egy réteggel több van rajtam, már folyik rólam a víz. Igen, szex közben is baromira izzadok, de azért is, mert próbálom kihozni a maxot a dolgokból. Izzadós vagyok, nem tehetek róla, ápolt vagyok, nem vagyok büdös, de hogy emiatt valakit undorítónak tartani, hát hogy is mondjam, elég érdekes. 23/F
2017. ápr. 2. 14:22
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem inkább izgató,ahogy végigcsúszik a kezem a nedves háton, persze ne csöpögjön a szemembe. Ilyenkor látszik, hogy próbálja a maxot nyújtani, és főleg kapcsolatban nem hinném hogy ebből problémát kellene csinálni 20/l
2017. ápr. 2. 14:33
 10/12 anonim ***** válasza:

6#, igen, ém is hájas féreg vagyok heti rendszerességű sportolással, 75- kgmmal, 180+ centimmel. Nem genetikám miatt izzadok kvára! Nem! Mert tömöm a fejem! A sok saláta és gyümölcs. Egy alma 600 kalória! Igen! Nem tudtátok???

XD

Legalább ne oltanád be maga egy oldal szekciója előtt.

20f

2017. ápr. 2. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!