Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikre érdemes odafigyelni egy 3-as szeretkezésnél?
a csajok testvérek??? WTF
Hármast olyannak ajánlom akinek van tapasztalata a szexnél és végig tudja probléma nélkül csinálni. Nem olyannak aki olyanokat kérdez, hogy előtte érdemes e bort/sört inni...
Nem értem,hogy mégis mi mit tudnánk neked javasolni.
Én voltam már 3-asban,de eszem ágában nem volt ide kiírni,megkérdezni,hogy mit kell csinálni(én lány vagyok).
Kb.olyan kérdéseid vannak ,mintha még egy csajjal se lettél volna ezelőtt.
Érdemes-e inni előtte alkoholt?Ha úgy gondoljátok akkor igyatok,ne mi döntsük már el,hogy te pia nélkül is el tudsz-e lazulni vagy sem.
Beégni max.úgy tudsz,ha hamar elsülsz,de gondolom ez nálad kizárt,hiszen,aki már ezen a szinten van,hogy 2 csajt akar egyszerre az nyilván gyakorlott és rendkívül tapasztalt a szexben.
"Meg milyen pózok előnyösek ilyenkor?"
Há' milyenben szoktál dugni?Ehhez nem kell forgatókönyv,majd adja magát.
Mi a francnak kellene bárkinek is kép rólatok..?Ezt meg aztán pláne nem értem mi közünk van nekünk hozzátok.Vagy azt akarod,hogy csatlakozzon még valaki?
Pl, ha gumival védekeztek, váltsz gumit a popsi és a punci között, meg lehetőleg ne rakd bele ugyanazt a gumit két csajba, mert ha valami fertőzése van az egyiknek, átviszed a másikra is.
Ha az egyiket dugod, akkor a másikat is minimum csókolgasd, vagy ujjazd, simogasd, nehogy mellőzve érezze magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!