Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz, ha én szeretném a párommal nyilvános helyen csinálni? 19/L
Ez kapcsolatilag, és törvényileg is függ, attól függ hol akarjátok. Ha a párod nem akar ilyenbe belemenni, annak okai vannak, nem azért szerintem mert nem szeret téged, hanem mert ez a ti kettőtök kozös magánügye, mindenkinek a privát dolga az ki hol és mikor csinálja. Törvényileg meg azért fontos, mert ha pl olyan nyilvános helyen szeretkeztek, ahol nap mint nap sok ember elmegy, pl Hősök tere, Duna part, vagy más híresebb helyek, szeméremsértés miatt akár börtönbüntetés, és pénzbírság lehet érte a ,,jutalom,,. Tehát nem mindegy hol tervezted el ezt. Szerintem elég, ha a hálószobába oldjátok fel a feszültséget, a párod is jobban érezné magát, hanem sok szem előtt szeretkeztek, nem?
25/F
Fiú vagyok, akik írtak üzit...
Mire gondolsz a nyilvános fogalmán?
Egy plázában a közlekedőn, szombat délután az egyik padon?
Mert parkban sötétedéskor csináltam, de egy erkélyen is, miközben a szomszédban beszéltek
Mennyit csináltam itt meg ott, de egyszer sem házban még kicsiként.. régi széo idők..
Beszékd meg vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!