Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők mennyire kedvelitek a kötözős szexet? 31F
Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok2017. ápr. 3. 18:56
21/25 anonim válasza:
Nem vagyok biszex, se lány. Ettől függetlenül szeretem a barátnőmmel. Én szeretek alárendelt lenni, mert akkor azt kell csinálni amit ő mond. Én is szeretem kikötözni őt, de mindig megkérdezzük egymást, hogy ez jól esik-e? Amúgy bizalom is kell hozzá, de nem ez a legfontosabb, hanem a kiszámíthatóság. Szerintem senki sem szereti, ha a fiú/lány rá hugyoz, lekakilja, vagy egy műbrokival seggbe nem dugja. Ezek közül csak az utolsó fordúlt elő és nem kifejezetten élveztem. De máskor meg én tólhatom őt seggbe. Lehet, hogy fiatal vagyok, de nem korhoz kötött a szerelem és a szex. 16/F
22/25 anonim válasza:
Szeretem. Volt is benne rèszem. 28/n
24/25 devil_inangel válasza:
Nagyon adnám, de nálam is érvényes, hogy csak olyan partnerrel akiben bízom.
20/L
25/25 A kérdező kommentje:
Ez csak természetes!
2017. okt. 19. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!