Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk Lányok! 70H-s melltartó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk Lányok! 70H-s melltartó méret már túl nagy?

Figyelt kérdés
kort nemet légyszi írjatok :) 21L
2017. ápr. 3. 15:16
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
67%
Igen, mert az már biztos lóg. Legyen inkább kisebb, de feszes.
2017. ápr. 3. 20:01
 22/33 anonim ***** válasza:
77%
70H az kb a lehetetlen, egy xs-s testű nőn két görögdinnye méretű mell. Arra mégis hogy vesz melltartót? Nem is létezik ilyen melltartó, az én méretem 70C lenne de 75C-t hordok, mert 70-esben ritkán találok.
2017. ápr. 3. 20:47
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 20 évesen volt 70G-H körül. A kis körméret miatt nagyon nehéz volt melltartót szereznem, pláne akkoriban. Most 80I, de manapság akár 65K-s melltartót is lehet venni, csak utána kell nézni. H kosár az már elég nagy, tudom igazolni.

27L

2017. ápr. 3. 21:46
 24/33 anonim ***** válasza:
Ez brutálnagy méret ilyen kicsi testhez. Persze ez nem jelenti se nem, hogy jobb, se nem hogy rosszabb lenne, mint a többi méret. Ha illik hozzád, akkor oké.
2017. ápr. 4. 21:31
 25/33 FerGii ***** válasza:
Én imádnám! mindig is vonzott a szép formás cici... és ez itt bambasztikusan beüt :D joo igen nehezen lehet rá kapni dolgokat de akkor is büszke lehetsz ;) (25/f)
2017. máj. 25. 04:04
 26/33 anonim ***** válasza:
69%

Nekem is nagyjából ekkora. Ránézésre én picinek/közepesnek mondanám, de a súlyát gyűlölöm és a melltartó vásárlás katasztrófa. (Amikor szembesülsz vele, hogy mások hogy képesek ezeket felvenni, mert neked lelóg a hátadról, kibuggyan minden oldalról...) Most felszedtem pár kilót, persze ezek is nőttek, iszonyatosan fájnak, aludni alig bírok tőlük és tiszta vörös csík a vállam a pánttól, vékonyabb pólót fel se vehetek, hogy ne legyek közönséges, így is leszorítom. Mindig is nagyon irigy voltam a filigrán, keskeny, fiús alkatú lányokra, akik bármit felvehetnek, szabadon mozoghatnak és nem úgy járkálnak, mint egy fejős tehén. Egész biztos meg fogom műteni, mert gyűlölöm, undorítónak tartom őket magamon.

20/L

2017. máj. 25. 06:01
 27/33 anonim ***** válasza:
Lám lám... A női agy. A kicsi nagyot akar, a nagy kicsit.... Megmosolyogtat.... :)
2017. jún. 2. 04:56
 28/33 anonim ***** válasza:
a 26-os versenyző nem normális!
2017. jún. 2. 07:20
 29/33 anonim ***** válasza:
Akkor hordjad te őket, kedves 28-as!
2017. jún. 3. 19:37
 30/33 anonim ***** válasza:
kb lucy wilde
2017. jún. 21. 05:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!