Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért lehet az, hogy nem érzek semmit, ha egy nő leszop (óvszer nincs rajtam olyankor)?
Több nő is csinálta már neked?
Van olyan,hogy valakit nem különösebben hoz izgalomba az orális szex.
Én már voltam egy olyan lánnyal, akinél tudom, hogy megszámolhatatlanul sok pasival csinálta, folyamatosan szeretői voltak és szex függő volt, én is így találkoztam vele egy laza pettingre (dugni nem akartunk). Életem legeslegrosszabb orálja! Hihetetlenül rossz volt! A kézi munkája meg még rosszabb!
Én nem vagyok az hosszútáv futó, nekem 10 perc bőven elég, ha be vagyok indulva és valaki valamit jól csinál pár perc is sok, hamar durranok, de azzal a csajjal NEM TUDTAM ELMENNI!
Mert hihetetlenül rossz volt, szárazon, keményen, foggal, mindennel. Esküszöm, még egy porszívó is érzelmesebben szívott volna. A keze meg olyan volt, mintha gyomlálni akart volna vagy vajat akarna köpülni.
Állni állt, de a kényelmetlen fájdalomtól és a csalódástól nem sültem el, és életemben elsőnek volt az, hogy szexet abbahagytam kielégülés nélkül fél óra szenvedés után.
A legszörnyűbb, hogy a csaj ennyi tapasztalattal rendelkezett, ennyi különböző farkat szopott már. Lehet akikkel eddig csinálták robotok voltak vagy Chuck Norrisok akik baltával recskáznak...
A mostani párom milliószor jobb. Vele imádom, pedig őt tanítani kellett néhány technikára.
SZÓVAL: Lehet csak a csajjal nem élvezed és lehet nagyon rosszul csinálja, mert ha lesz egy igazán jó csaj aki ért a dolgához, azzal elég 1 perc is!
Ha alacsony a teszoszteron szinted akkor nincs elég jó merevedésed, ha mindig így volt akkor a farkad is kicsi. És a testalkatod is kövér.
Hova kell neked igy csaj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!