Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy azért nem tudtam elélvezni legutóbb, mert a csaj túl tág volt nekem?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 3. 07:46
1/10 anonim válasza:
Hát szerintem nem inkább lehet az, hogy a partnered volt ügyetlen! Én sem mondom magam egy túl szűk nőnek és eddig minden partnerem elélvezett velem szerencsére
4/10 anonim válasza:
Kétlem, hogy azért nem élveztél el, mert tág volt a csaj. Nagyon sok oka lehet, de az hogy tág, biztos nem. Vagy a csaj volt tepasztalatlan és nem izgatott fel, vagy te voltál az, és nem tudtad magad a csucsra juttatni, vagy ideges voltál és nem tudtál ellazulni, vagy csak tovább kellett volna csinálni, mert ilyen is van néha, hogy az ember nem tud egyszeruen elsulni.
5/10 anonim válasza:
Igen, lehetett az is az oka, hogy túl tág, és a farkad nincs szokva a finomabb ingerekhez, így nehezen vagy egyáltalán nem megy az orgazmus.
Mondjuk ha csak nehezen megy az nem tragédia. HA egyáltalán nem jött össze akkor ott volt ügyetlenkedés is. Megfelelő pózokban a tág punci is örömforrás. Volt tág barátnőm és mindig éveztem a punciját.
6/10 anonim válasza:
Hány cm-es a farkad,ill milyen vastag?(lehet épp te vagy kicsi és vékony)
9/10 A kérdező kommentje:
Most mindegy hogy hogy mondjuk hogy tág, az én farkam kicsi. lényeg a lényeg tágnak éreztem. Csak kérdezem hogy ez lehetséges?Vagy mi ez a sokat maszturbálsz?Az miért baj?
2017. ápr. 3. 15:52
10/10 anonim válasza:
Ha nagyon sokat maszturbálsz, akkor a farkad megszokja, s a punci nem fog olyan ingereket kiváltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!