Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor jön el az a divat, mikor a nők mindenféle, melltartó, és ruha nélkül fognak mászkálni az utcán?
Engem most is nők üldöznek álmaimban nyáron és tavasszal...
Pedig némi ruha azért szokott lenni rajtuk az utcán.
Kb. azt érnétek el az új törvénnyel, hogy gyakrabban lennének "rémálmaink" forró nyári éjszakákon...
Pl. pasijaikkal mászkáló bögyöskék, aligtextilben, néha elfordulok, nehogy megverjenek a kopaszok, mert ösztönös reflexből megbámultam a nőjüket...
Szerintem a textil,amiből készül a ruha,az sok olyan toxikus,mérgező anyagon átmegy a készítés folyamata alatt,hogy csoda,hogy még nem pusztultunk bele. Na és a mosóporok allergén hatásai? Én a kérdezővel értek egyet,-nem zavar,ha lepontoztok,én csak a sajat véleményem mo dtam el
S kérdező-aki 16 éves kor utàn még iskolába jár(gimnazium,felsőoktatas) itt is kötelező a meztelebség? Na és,aki tanít,illetve előadást ad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!