Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30év körüli/feletti szüzek? Ti hogyan élitek meg, higy szüzek vagytok?
Figyelt kérdés
El vagytok keseredve? Van kilátásotok még,hogy szexre kerüljön sor valaha emberrel? Stb.2017. márc. 31. 16:02
11/13 anonim válasza:
#2-es (kérdező) és #3-as válaszoló:
Az ok nagyon egyszerű: Rohadt béna vagyok a csajozásban. Ennyi.
(#1-es voltam.)
12/13 KJUsul válasza:
Ok kell? Sors!
Amúgy.. szégyenlősség, hallgatagság, félelem az intimitástól, kisebbrendűségi érzés, testi adottságok, kövérség, plusz túlzott igényesség, például legyen szűz és maradjon velem, amíg élek.... és szexelni ráérünk a nászéjszakán. Például....
13/13 KJUsul válasza:
El voltam keseredve de már nem vagyok. Igenis tartom magam az igényeimhez, már azért se viszem lejjebb. Ha találok, jó, ha nem, hát ez volt a sorsom.
Nekem feleség kell, család, gyerekek, leszarom az egyéjszakás kalandokat. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!