Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy keressek olyan lányt, aki kikötözne és rajtam ülve végigvinné a GTA5-öt valamennyi pénzért? Próbálkozzak társkeresőn vagy először GTA5 csoportokban? Vajon mennyi pénzt várna egy lány ilyesmiért?
Figyelt kérdés
2017. márc. 31. 15:54
51/60 anonim válasza:
Én simán végig játszanám rajtad.De az sokba kerülne.
52/60 anonim válasza:
Annyira fárasztó ez a kérdés, és Te mindig kiemeled... még ahhoz is lefáraszt hogy elmondjam mennyire degenerált életképtelen hülye vagy... találj NŐT magadnak!
53/60 anonim válasza:
Utolsó,te sem vagy sokkal jobb. Azt javaslod neki amit akar egy NŐT. Mást is akar de az mellékes.
54/60 anonim válasza:
Szerinted létezik olyan lány aki ki tudja játszani azt a játékot??
55/60 anonim válasza:
Ajánlhatom a barátnőmet? természetesen ruhában, legfeljebb a nyakát és a kezfejét láthatod. imádja a GTA V-öt. ja, és 90kg :)
57/60 anonim válasza:
Miért emeled ki ezt a rohadt kérdést?! Mi ebben neked a jo?!
59/60 MessorKing18 válasza:
XD haver te is kettyós vagy mint én. De ez már egy nagyobb szint.
Én maradok a BDSM nél
60/60 anonim válasza:
A farkaddal a puncimban kellene játszani a játékkal, vagy csak úgy ülni rajtad, mondjuk a hátadon?
Bár a GTA5 végigjátszása nekem hónapokba telt. Valószínű kicsit elzsibbadnál közben.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!