Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy keressek olyan lányt, aki kikötözne és rajtam ülve végigvinné a GTA5-öt valamennyi pénzért? Próbálkozzak társkeresőn vagy először GTA5 csoportokban? Vajon mennyi pénzt várna egy lány ilyesmiért?
Jónéhány hónapja játszom a GTA 5 játékkal, de még csak 75%-nál tartok.
Ha addig rajtad kéne ülnöm, míg végigviszem, szerintem utána újra kéne tanulnod járni....
Ingyen végig játszanám veled:D
De azért egy idegen ölében furi lenne!:D
19L
GTA fétis, ez is új... van miért látogatnom az oldalt, mindig valami újat tudok meg...
én nem vagyok lány és még lemaradtam a GTA San Andreasnél, bár azzal se játszottam pár éve, de ha van csaj, akinek ez a fétise, olyanokat tudok repülni a hydrával, hogy ihaj... (Las Venturas (és San Fierro) reptér irányítótornyán át késben, San Fierroban a Stadion oszlopain belül, nem változtatva a fúvókák irányát egyenesről metró-vonatalagút részeken átrepülök ...stbstb... ha ezek szerint valakinek erre állhat a ... talán még a csiklója is, akinek van? :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!