Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nincs esélyem a pasiknál,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs esélyem a pasiknál, hogyha nem vagyok hajlandó lenyelni az anyagot?

Figyelt kérdés
22/L vagyok és egyik exem részegen kényszerített,hogy nyeljem le. Mikor belespriccelte a számba, rögtön mentem hányni. Azóta megfogadtam,hogy soha többé nem hagyom senkinek.
2017. márc. 30. 20:21
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
84%
Én udvarias, és kedves vagyok a nőkkel, aki nem kényszeríti ilyenekre a barátnőjét, úgyhogy nekem sincs esélyem a csajoknál. :D
2017. márc. 30. 20:22
 2/23 anonim ***** válasza:
12%
Nálam biztos nincs.
2017. márc. 30. 20:23
 3/23 Lassmich Ruhe ***** válasza:
100%
Az exed egy büdös paraszt... Akinél e miatt nincs esélyed, az nem is érdemel nőt.
2017. márc. 30. 20:24
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Legközelebb azt is válogasd meg, hogy kivel lépsz kapcsolatba. :) Bár igaz ennél többet nem tudok róla, de ez alapján nagyon nem szimpatikus. Normális ember nem kényszeríti semmire a barátnőjét. Miért ne lenne esélyed? Egyrészt, mint mondtam van aki elfogadja, hogy a másik nem szeretné és kész le van tudva. És van olyan, mint pl. én is, hogy nem vonzza a szájba élvezés. Akinél emiatt nem lenne esélyed, azzal nem is szeretnél együtt lenni. :) Legalábbis nagyon remélem:D

23/f

2017. márc. 30. 20:27
 5/23 anonim ***** válasza:
29%
Ez az ember nem volt normális... De azt illik tudni, hogy egy úrinő nem köpköd...:/
2017. márc. 30. 20:28
 6/23 anonim ***** válasza:
15%
Én utálom amikor kiköpik...
2017. márc. 30. 20:30
 7/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem volt a csávóm olyan tipikus macsó pasi,azt hittem normális. De ez rosszul esett, rögtön ki is dobtam a fenébe. Utolsó, hát sajnos én nem voltam úrinő.... Vagy nem sajnos :)
2017. márc. 30. 20:30
 8/23 Ramone ***** válasza:
100%

Nem minden pasi egyforma ő ilyen volt... Van olyan is aki nem ragaszkodik ahhoz hogy lenyeld és van olyan is aki az orálhoz se...

Azért kell randizni mert ott ismered meg a partnert és az alapján el tudod dönteni hogy ő kell e neked.

Nagyon sok féle ember van szóval nem reménytelen csupán nem kell mindig egyből kiugrani a bugyibol

2017. márc. 30. 20:48
 9/23 anonim ***** válasza:
34%
Nem kéne lenyelned, az arcodba verném :D meg van oldva, max végigfolyik a melleden.
2017. márc. 30. 20:52
 10/23 RRR ***** válasza:
Van,nyugi
2017. márc. 30. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!