Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők van itt olyan aki imád sz*pn*?
Én imádok
Szívem szerint egész nap csinálnám
22/l
ma 18:02
Akkor gyere a helyemre a melohelyen :D
Ez engem is érdekelne, mert nekem eddig (csak) 3 "barátnőm" volt. Nem volt túl hosszú életű a kapcsolatunk, mivel a nyalást sem engedték. Gusztustalannak tartották még a gondolatot is, hogy szájjal arra a területre menjen az ember, hiszen ott pisil a pasi és is és a nő is (ők mondták). Szopásról meg álmodni sem mertem egyikkel sem...
Vége is lett, mert engem nagyon izgat a nyalás, és összefut a nyál a számban, ha csak rágondolom, hogy megkóstolnék egy puncit, de emiatt tuti nem fogok hivatásoshoz elmenni.
Rengeteg cikket és fórumos beszámolót olvastam, amit nők írtak, hogy szerintük milyen is a jó orális kényeztetés, mert nem akartam/akarok majd csalódást okozni a partneremnek.
Remélem létezik és találkozok is majd olyan nővel, aki megengedi majd, hogy kinyaljam.
Van még ilyen nő?
Am mi értelme van a kérdésnek? Egy újabb erre nyáladzó ember...
Van több hasonló kérdés visszább.
Van.
Az elsőt kíváncsiságból csináltam, akkor még nem élveztem igazán, és 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nem is csináltam jól.
Később szerettem meg, amikor megtanultam hogy hogyan kell jól csinálni, úgy hogy élvezze a másik. Innentől már én is élveztem!
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!