Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Punciszag? Milyen tapasztalat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Punciszag? Milyen tapasztalatotok van büdös puncival?

Figyelt kérdés

Hol találloutatok vele(nyilvan p.na közelben xd)?

Hany eves volt a csaj?

Szoltatok neki,hogy azert ez dutveaz.

Stb.

2017. márc. 30. 15:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
56%

Szeretem, ha büdös a p***a egy kicsit.

Ne fürgyééé...le!

2017. márc. 30. 15:18
 2/14 anonim ***** válasza:
81%
nekem csak annyi, hogy cigizek, és van, hogy cigiszagú. Amúgy ápolt, borotvált, mosott, meg minden.
2017. márc. 30. 15:18
 3/14 anonim ***** válasza:
75%
17 éves volt a csaj, camambert szagú volt. Ezek után megdugni már esélytelen volt.
2017. márc. 30. 17:35
 4/14 anonim ***** válasza:
87%
Szex előtt alapos zuhany vagy fürdés . Különben erjedten szaglik a vulva és a bráner is .
2017. márc. 30. 17:54
 5/14 anonim ***** válasza:
40%

Tapasztalatom szerint elég sok lánynak van igen kemény punciszaga. Ennek legtöbbször nem a mosdatlanság az oka, hanem hogy - nem is tud róla - gombás a puncija! Ezt aztán viszik tovább a srácok (rájuk nincs látványos hatása) újabb puncikba.

Egy ideje előbb megujjazom a lányt, és ha érzem hogy gombás, akkor megszagoltatom vele az ujjamat, és elmondom neki, hogy nem kekeckedni, megalázni akarom, de jó lenne ha kikezelné magát egy kis kenőccsel (és legyen türelmes arra az időre)...

2017. márc. 30. 17:59
 6/14 A kérdező kommentje:

#5.

szegeny csajok.

inaszagu ujjat szagoltatva megzudni,h nem lesz ma kufircolas es meg megszegyenul is......:D

2017. márc. 30. 18:15
 7/14 anonim ***** válasza:
69%

Sokan ezt szégyennek fogják fel: de nem az ő szégyenük, hogy nem volt senki a közelükben aki elmondta volna hogy milyen is, ha egy lánynak hüvelygombája van!

Nyilván nem szexelünk, mert nem akarom elkapni (és tovább vinni).

Durván 2 hét alatt rendbe jön, és akkor egymáséi lehetünk...:)

2017. márc. 30. 20:05
 8/14 anonim ***** válasza:
85%
Nem feltétlen gomba, lehet csak a hüvely ph-ja borult fel, mosakodószerektől, stressztől és a többi, akkor is kellemetlen szagú lesz.
2017. márc. 30. 22:27
 9/14 anonim ***** válasza:
32%

Azért most majdnem telehánytam egy malteros vödröt, jó a téma.

Egyik ismerősöm mondogatta mindig, hogy kell legyen egy kis bukéja, különben azt hinné, szappant nyalogat.

Kérdésre válaszolva szerencsére nem találkoztam ilyennel, de nem is akarok.

2017. márc. 30. 22:57
 10/14 anonim ***** válasza:
56%

A baràtnőmnél talàlkoztam vele

2napra rà nem is volt a baràtnőm

Vetkezés után nem tünt fel csak amikor megcirókàztam és egy döglött hal bukkant elő. Fújjjj.

Majdnem oda is hànytam. Muszáj volt egy spanglit gyújtani a konyhàban :®

2017. márc. 31. 04:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!