Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van tapasztalatotok a munkahel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van tapasztalatotok a munkahelyi szexről?

Figyelt kérdés
Érdekelne hogy milyen munkahelyen hány évesek, alá-felé rendeltségi vagy mellérendelési viszony (tehát hogy milyen pozicioban voltatok) és kort is légyszi. Ha valaki leírná az egész sztorit akkor nagyon örülnék, felpontozok mindenkit :)

2017. febr. 28. 15:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%
Van, jobb nem belemenni, főleg, ha nő vagy.
2017. febr. 28. 15:48
 2/14 A kérdező kommentje:
férfi vagyok
2017. febr. 28. 15:48
 3/14 anonim ***** válasza:
54%
A munkahelyen dolgozni szoktam !! Te nem ?? A tobbi az munkaido utan tortenik !!!
2017. febr. 28. 15:52
 4/14 anonim ***** válasza:
73%

Elég gyakori, főleg ott, ahol van lehetőség elbújni meg sokat vannak az emberek együtt, tehát nálunk hétfőtől péntekig 10 órázás van, szal elég sokan alig vannak otthon, nincs szabadidejük a párjukra.

Sajnos ez van és egyébként totál vegyes, férfiak, nők, fiatalok, idősebbek.

Tudok olyanról is, ahol 22 éves srác egy 45 évessel.

2017. febr. 28. 16:03
 5/14 anonim ***** válasza:
36%
Én csak céges bulin futottam bele egyszer ilyenbe személy szerint. Nem közvetlen kolléga volt, előtte nem is ismertem. Jó volt,de utána kínosan éreztem magam, mert mindenki megtudta. Nem bántottak, vagy cikiztek e miatt, egy vállrándítással elintézte mindenki, de én többet nem megyek bele ilyesmibe, az tuti.
2017. febr. 28. 16:29
 6/14 anonim ***** válasza:
89%
B...szok dolgozni. Ez a munkahelyi szex.
2017. febr. 28. 16:38
 7/14 anonim ***** válasza:
84%
Sz*opat a fonok es szivunk a hataridokkel :) :)
2017. febr. 28. 16:49
 8/14 anonim ***** válasza:
44%

46 éves egyedülálló nő. Napi 4 doboz cigi, munka után satu részeg minden nap. Na nekem egy ilyen főnököm tett ajánlatot. Pontosabban ha nemet mondok, kereshetek másik munkát.

Kerestem. De ha egy bombázó csaj lett volna, akkor is kerestem volna. munkahelyre dolgozni járok, nem dugni...

2017. febr. 28. 16:55
 9/14 anonim ***** válasza:
89%
Volt ilyen, pedig elveimmel ellenkezett a dolog. Eleinte főnököm volt a nő, azért (is) piszkálta a fantáziámat, később a beosztottam lett, akkor meg azért dugtam meg, hogy tudjam, mennyiben más így.
2017. febr. 28. 17:24
 10/14 anonim ***** válasza:
74%

Nem tudom ez hogy kivitelezhető ugyan is sokszor egy szabad fél órád sincs.

Én építkezéseken dolgozok. Ott nincsenek olyan körülmények és a munkatársak is férfiak :D Sokszor teljesen üres a ház, se fűtés, se padló, se bútorok, minden tiszta por.

Van amikor csak újra kell festeni egy szobát, a főnök odaküld egy festőt lehet hogy csak a festő van ott meg a háziasszony de ha kurnak fél órát és a munka meg nem halad akkor a főnök észreveszi hogy lazsáltál.

2017. febr. 28. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!