Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok elélvezni, mit tegyek?
Több mint két éve vagyok együtt a barátommal de még sosem élveztem el. Peddig kényeztet elötte úgy kézzel mint szájjal s az ágyban is nagyon jó ( van amikor egy órán keresztül nyomjuk ) de semmi nem történik. Nagyon jó érzés amikor csináljuk de nem tudok elélvezni bármilyen pózban is csinálnánk. Van amikor a vége fele már nem érzek semmit, de van amikor mindvégig olyan intenziv az érzés.
Nem tudom hol van a baj.
Hogy lehetne ezen segíteni ?
Tapasztalatokat, vélleményeket várnák elsősorban akiknek hasonló gondjaik voltak/vannak.
Elmebetegek mellözzenek a hülyeségükkel kérlek.
22L
Kellő kép el vagy lazulva??
Mert ha nem akkor az lehet a probléma, vagy válts partnert persze nem azt mondom dobd a párod, csak próbáld ki mással, hogy nála is az e a helyzet, ha igen akkor veled lehet a baj....
# 1 - Hogy feküdjek össze egy másikkal amig együtt vagyunk ?
Én szeretem őt s nem csalnám meg semmi pénzért ...
En se elvezek el. Legalabbis huvelyi uton. 4 eve nem, elozo parommal se 3 ev alatt
En mar lemondtam rola, probalok arra figyelni hogy neki jo legyen.
22L
5-ösnek és a kérdezőnek is:
A csiklótokat izgatjátok magatoknak közben? Masztival eltudtok menni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!