Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mert csak ugy tudok elelvezni, ha spiccben van a labam? /L
Figyelt kérdés
probaltam rola leszokni de nem megy. Tenyleg csak ugy tudok ha ki van nyujtva a labam es spiccben van. Ami pl szexnel nem tul elonyos!:/2017. márc. 9. 20:49
1/7 RRR válasza:
talán így feszül be úgy valamid,hogy izgatásával kielégülj
2/7 anonim válasza:
Ahogy az első írta. Illetve valószínűleg madzti közben ez a mód "rögzült" mint élvező póz. De szerencsére van jópár testhelyzet ehhez 😊
4/7 anonim válasza:
Ó, azt hittem ezzel a problémával egyedül vagyok. :D Nekem az izmok is teljesen megfeszülnek a lábamban, máshogy nem megy. Én azzal magyarázom magamnak, hogy kiskoromban mindig hason fekve, kinyújtott lábakkal, spiccben "kalimpáltam", és bár tudat alatt, de így kényeztettem magamat, ezért valószínűleg így rögzült. Aztán ki tudja, lehet a fele se igaz.. Tanácsot adni nem igazán tudok, én próbálkoztam hajlított lábbal, de úgy nem jutok el a csúcsig. Nem lehet, hogy nálad is így rögzült be, esetleg így értél el először orgazmust? Egyébként csikló orgazmusod van? Vagy hüvelyi orgazmust is csak így tudsz elérni? Amúgy nem tudom, a te partnered hogy van vele, az enyém még sose mondta, hogy zavarná. Szex közben persze nehezebb kivitelezni így (nálam annyi szerencse, hogy akkor van ez, ha kézzel vagy szájjal izgat).
5/7 A kérdező kommentje:
Irtam uzit! :D
Koszi az eddigi valaszokat!
2017. márc. 9. 21:30
6/7 anonim válasza:
Ez a kérdés már bennem is megfogalmazódott, nem csak úgy tudok elmenni, de ha spiccben van a lábam kifejezetten kellemesebb is az aktus és még az az érdekes, ha csak magamnak csinálom akkor is csak így sikerül :D 25/F
7/7 anonim válasza:
Én nem csak így tudok elélvezni de rásegít az orgazmusra, hogy hamarabb bekövetkezzen, vagy ha a másodikra hajtok akkor az már többnyire csak így jön össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!