Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz hogy 25 éves fiúként a 40 év feletti nőkre bukok?
#10- Jaj de "írod már" magad...így fitt úgy fiatalos...meg te aztán úgysem ...
- Pont azért biggyesztetted ide ezt a hsz-t' ,hogy hátha rádír valaki...
/N
Ja nem indulok ki sehonnan.....
Nagyon gáz!Egy fiatal pasi azért ne bukjon már 40-es vénasszonyokra.Hagy meg őket a 40-es pasiknak,te meg keress magadnak egy fiatal lányt.
19/L
#12 A te anyád egy vénasszony?
-Szerintem meg ez a gáz...-Kis pitsa.
28/F
Na és ha a fiad lehetne akkor mi van?
Mert ha a fiad az gáz de az sem a korkülönbség miatt.
Amúgy nagyon gyakori hogy egy 40es férfi egy 20as csajjal van.
#12 De buta vagy cica! :-D Hidd el, sokkal vonzóbb egy érett, céltudatos, tapasztalt 40-es Nő, mint egy huszonéves. Mondom ezt úgy, hogy én is huszonéves vagyok... de ez az igazság! Izgalmasak, érdekesek, titokzatosak, rafináltak. ;-)
23L
#15, Te leszbi vagy cica?;-)
10-es.
Már miért lenne gáz?
Ha bejön, semmi gond nincs vele.
Az a gáz inkább, hogy én is azt tapasztalom 35 évesként, hogy a huszonéves pasik a 30 feletti nők társaságát keresik, mert a korukbeli lányokkal nem tudnak beszélgetni, nem jó velük a szex. Na ez a gáz, nem az, hogy Te vonzódsz hozzájuk ;)
10-es vagyok.
Nem azért írtam ki,"fiatalabbnak nézek ki a koromnál",mert itt pasit akarok fogni,csak engem is megkörnyékeztek már 15-20 évvel fiatalabb padik,ugyanis azt gondolták jóval fiatalabb vagyok.De én nem tudnék rájuk "úgy" tekinteni.Esetleg max.4-5 évvel fiatalabb vagy ugyanennyivel idősebb pasit tudnék elképzelni..
Ellenkező esetben tehát jóval fiatalabb lány,idősebb pasi esetében szerintem,vagy apakomplexusa van a csajnak,vagy sok-sok pénze a pasinak.
Remélem kielégítő volt a válaszom.
40+ "kiscsaj":))
Szerintem nem kéne látatlanban látleletet adnod másokról...
Egy fiatal lány is lehet rafinált, érzéki és vonzó. Nem kell ehhez megvárni a szarkalábakat a szemek alatt. Már bocsánat. Nem akarok senkit megbántani.
A huszonéves palik is hagynak maguk után némi kivetnivalót. Sőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!