Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szeretem a párom, de izgat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem a párom, de izgat milyen mással?

Figyelt kérdés
3 és fél éve vagyok együtt a barátommal, szerelmes vagyok bele a mai napig. Ő vette el a szüzességemet, sose szexeltem mással. Szuper vele a szex, de utóbbi hetekben ha meglátok egy jó pasit azon gondolkozom milyen lehet a farka és milyen lenne vele lefeküdni... Néha majd megőrülök az ilyen vágyaktól. Sose csalnám meg a baràtomat! Barátnőm szerint ezek a vágyak annak a jelei hogy már nem szeretem őt :( pedig szeretem, de akkor miért érzem ezt?? 20/l
2017. márc. 24. 18:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

a kurvista vagyok

Ha valakinek van egy párja, legyen az férfi vagy nő, és szerelmes belé, bizony nem köti le teljesen a szexuális vágyakat, hiszen nem csak a pasim, barátnőm néz ki jól.

Azonban amit a kérdező ír, hogy fantáziálgat, és majdnem megőrűl, az már az önkontroll hiányát feltételezi. Ez már kurvizmus, mert megakadályozhatnád. Szimplán megállsz és eltereled a figyelmed (csak akinek alapból nem kellett elterelje a gondolatait semmiről annak nehéz ez persze).

2017. márc. 24. 20:02
 12/17 anonim ***** válasza:
"Oké, szerintem a szerelem és a vágyak nem köthetőek össze. Nyilván akibe szerelmes vagyok arra vágyok is, de ha vágyok valakire nem biztos h szerelmes vagyok belé." Manapság ez elfogadhatatlan. Pedig nagyon is igaz.
2017. márc. 24. 20:10
 13/17 anonim ***** válasza:

Miért érzed? Mert... mert heteroszexuális vagy.

Pontosan ezért egyértelmű nálam egy kapcsolatban, párom szexelhet akivel akar.

20F

2017. márc. 24. 20:43
 14/17 anonim válasza:

Nem vagy szerelmes, maximum szereted, kötődsz hozzá.

Ne legyél egy utolsó r_banc, szakíts vele, ha más másokra vágysz. Inkább lépj ki a komfortzónádból, a kényelmes, megszokott kapcsolatodból, minthogy esetleg megcsalj valakit.

20/L

2017. márc. 24. 21:17
 15/17 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem azért mert fantáziál másról nem azt jelenti, hogy ne szeretné a párját, sőt még csak azt se, hogy félrelépne valóban. A fantázia messze nem a valóság. Az első párjáról beszélünk, szerintem még jó, hogy most már érdekelné hogy milyen mással.

Én dupla annyi ideje vagyon a párommal, mint a kérdező, nekem is ő az első. Szeretem, el akarom venni, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy ne gondolnék rá, hogy milyen lehet más nővel.

A lényeg szerintem, hogy ha valóban szereti a párját, akkor a fantázia az fantázia marad...vagy beszélj a pároddal kedves kérdező, hogy vegyetek be még egy fiút (ha valóban annyira stabil a kapcsolatotok)

2017. márc. 24. 22:03
 16/17 anonim válasza:
Azt a proli mindenit
2017. márc. 24. 22:29
 17/17 anonim ***** válasza:

A szexualitás nélkülözi a "Normális" "Racionális" "Megmagyarázható". A fantáziák, vágyak és az izgalom tárgyai olyan széleskörűek, hogy szinte bármi lehet.

Kérdés az, hogy a pároddal meg tudod-e beszélni a fantáziádat? Tud-e ebben is a társad lenni? Vagy e területen magadra maradsz a kapcsolatotokban.

Senki sem azért kalandozik, hogy a másikat bosszantsa, hanem hogy önmagát mulattassa :)

Lajos 54 Ffi.

2017. márc. 25. 06:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!