Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon fog fájni az első alkalom?
Sajnos nekem is nagyon fájt, véreztem is. Mintha ezer tűvel szúrtak volna belém, kb ilyen fájdalmat éreztem ahogy tágultam. A barátomnak is elég vastag, meg is éreztem rendesen.
Ja és próbáld meg hogy nem stresszelsz rá nagyon mert nálam is az volt a baj.
Viszont a végén már élveztem és bennem volt rendesen.
A síkosítót én is ajánlom. Sajnos nálam akkor nem volt.
N
Miquel meg az újabb rendkívül hasznos tanácsa.
Nyilván csak azoknak a lányoknak fáj az első alkalom akik nem szerelmesek. Akik szerelmesek azok bezzeg nem véreznek, meg sem érzik. Annyi baromságot tudsz összehordani. Nagyon irritáló vagy már.
Ajajj egy nyugdíjas vén perverz aki itt éli ki magát, és borzasztó baromságokat ír, most megmondta a tutit!!
Aki szerelmes annak nem fog fájni szerinted. :DD ehhez nagy élettapasztalat kell tényleg. Biztos a hüvely érzi hogy a nő nagyon szerelmes így egyáltalán nem lesz szűk!
Menj adj még ilyen hasznos tanácsokat :)
Plusz ismeretlenül bemagyarázod a kérdezőnek hogy nem szerelmes és várjon másra.
Szerinted ez normális? Te mindenkit jobban ismersz itt az a szerencse. Mit tanuljak tőled? Hogy egy barom vagy aki okoskodik? Kössz kihagyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!