Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, asszonyok a tanácsotokat kérem. Szabad-e ilyen ajánlatot tenni? S ha igen, úgy miképp tegyem?
Munkám során járom az országot. Egy közeli városban megismerkedtem Máriával. Csak beszélgettünk, némi flört. Egymás humorára vevők vagyunk mindketten. S szemmel láthatóan mindketten bejövünk egymásnak. Három alkalommal együtt ebédeltünk. Ha az Ő városába megyek, mindig előre odaszólok, és összefutunk.
A beszélgetések során beleláthattam kicsit az anyagi helyzetébe, ami nem rózsás.
A családi helyzetünkön nem akarunk változtatni, szeretők sem akarnánk lenni.
Mivel mindketten vonzódunk egymáshoz szívesen vennék valami testi kapcsolatot Máriával. Felajánlanám, hogy mondjuk ő csinál nekem sportmasszázst és én fizetek érte. Fordítva még jobb lenne, örömmel masszíroznám (okleveles talpmasszőr vagyok) mertnagyon tetszik és még fizetnék is érte :) De nem szeretném elijeszteni, megsérteni stb. Ennyire nem ismerem a női lelket. Érdeklődve várom a javaslataitokat. Lajos 54 Bp. Ffi.
Amit kérdésként itt leírtál, elküldheted neki egy levélben, csak azt a sort hagyd ki, ami az anyagi helyzetére vonatkozik, és értelemszerűen változtasd egyes szám első-második személyre.
...valami testi kapcsolatot veled...te csinálj nekem sportmasszázst...örömmel masszíroználak.... nem szeretnélek megsérteni, elijeszteni... stb.
Szerintem teljesen korrekt, és átjön, hogy mit akarsz és mit nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!