Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden srác elélvez pár perc alatt szex közbe?
Én meg 240 óráig bírom elélvezés nélkül!
Na, mekkora férfiállat vagyok?
(Persze ha nincs a közelemben nő...)
Azért be is b@..szna ha két percig bírnám egy muff ölelését a f@..rkam körül. Annyiért el se érdemes kezdeni.
Kérdező: rossz srácok (nem írtam férfiakat, mert az még nem volt neked), akikkel kezdtél.
39F
Fejben dől el!
Keress olyat aki már ismeri magát, fontos vagy neki és figyel rád.
keress tantrás, vagy szexuálisan kontinens pasit vagy srácot,
ők akármeddig bírják.
A legjobb trükk nem az, hogy távol tartod magad az orgazmustól, hanem az, hogy különválasztod a magömlésedtől. Ha ezt meg tudod tenni, akkor az orgazmus jöhet bármilyen hamar, mivel nincs magömlés, nem kell megállni utána. 2-3 ilyen orgazmus után a végén pedig mehet az aktust lezáró orgazmussal együtt az ejakuláció is.
Én így szoktam csinálni, ezzel a módszerrel abszolút lényegtelenné válik, hogy késleltessem az orgazmusom, egyszerűen csak belelazulok a folyamatba és jöjjön, amikor jön magától. Nem gondolok másra szex közben, csak a páromra. Nem kell előtte maszturbálnom és nincs jelentősége annak sem, hogy mennyire vagyok kanos, amikor elkezdjük. Ha nagyon kanos vagyok, lehet, hogy fél perccel a behatolás után érkezik az első orgazmus, de mivel vissza tudom tartani az ejakulációt, utána mehet minden tovább.
Ha átlagolni kell, akkor a behatolás után körülbelül 2-5 perccel jön az első orgazmusom, aztán 5-10 percenként a többi. Nálunk 30 percnél ritkán tart tovább egy szeretkezés (behatolástól ejakulációig), de nem azért mert nem tudnék tovább kitartani. A feleségemnek annyi elég, ezalatt ki tud elégülni és fél óra után elkezd kiszáradni, vagyis értelmetlen lenne tovább mozogjak benne. Fél óra után inkább csak összebújunk és élvezzük az utójáték intimitásának a varázsát.
Akit érdekel a technika, az írjon PÜ-t, szívesen elmagyarázom. Fontosnak tartom megjegyezni, hogy mérnökként és akrobatika edzőként dolgozom, nem lila ködbe burkolt ezoterikus humbug baromságról van szó, a technika BÁRKI számára elsajátítható és működik! Nekünk forradalmasította a szexuális életünket, véleményem szerint minden férfinek érdemes lenne megtanulni. Még a legjobb szeretők is továbbfejleszthetik magukat és az élményeiket, ha megtanulják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!