Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden srác elélvez pár perc alatt szex közbe?
ez változó, ha jól tudom (ne kövezzetek meg ha nem pontos) az átlagos idő amíg a pasik képesek dugni olyan 7 perc. (ha nem is ennyi, de e körül mozog)
Ha valaki 1-2 perc alatt elsül az a gyorstüzelő kategória, ha már valaki 4-5 percig bírja akkor már nem számít annak.
Aki simán bármikor bírja 10-15 percig, az már jó teljesítménynek számít.
Természetesen tapasztalattal és gyakorlással ez elhúzható tovább is, akár fél, 1 óráig is. És akkor még nem beszéltünk a több menetről.
Nem tudom nálad mennyi volt a pár perc, ezt nehéz néha besaccolni, nekem egy menet nagyon megmaradt évekkel ezelőtt, valahogy elkapott minket az ihlet, és nyomtunk egy igen kemény, durva menetet kutyusban és én csúcsformában voltam és bírtam mint egy profi negyed órán keresztül (órát néztem közben, mert nem hittem el) és nagyon büszke voltam magamra, tök jó volt a szex, és mikor befejeztük párom megkérdezte, hogy "ennyi volt? ez még két percig sem tartott". Én meg lehidaltam :)
De visszatérve, igen, a legtöbb srác elélvez pár perc után (lehet 2, lehet 15 perc), kevés százalék akik simán bírják 1 órát, főleg ha fiatalokat nézel kevés tapasztalattal. Amit lehet csinálni, hogy:
- több meneteztek, itt lehet neked kell odatenni magad és az elsülése után kicsit játszani vele, ne félj, hamar jön a második és utána biztos jobban bírja, de sokszor harmadik is jön
- sok-sok előjáték. A fiatalok a legtöbbször mellőzik vagy letudják pár perc ujjazással, mert a lényegre akarnak törni, idősebbek inkább erre fektetik a hangsúlyt és a legtöbb nem is kezd bele a szexbe amíg a csaj nem sült el egyszer vagy legalábbis nagyon közel van az orgazmushoz. Ha fix kapcsolatban vagy akkor ezt beszéld meg a pároddal és csináljatok sok előjátékot, jó dolog tényleg.
Ahogy egyik előző írja, a marathonistákat fel lehet fogni áldásnak és átoknak is. Egy ilyennel 1-2 szexkaland nagyon jó lehet, kitombolhatod magad és nem kell félned, hogy hamar elsül. Viszont hosszú távon kapcsolatban nagyon fárasztó tud lenni amikor egy menet szex minimum egy óra, és ez csak a reszelés, nem az előjáték. És ebből lehet fél órát oráloznod kell és még akkor sem biztos, hogy el tud sülni. Láttam már ilyen pasit, nagy szexcsata és a végén kiszáll azzal, hogy ez neki nem megy. A csajok pedig magukra veszik általában, hogy biztos ők nem elég jók a pasinak.
Párom első kapcsolata is ilyesmi volt, viszont a srác azt hitte elég a ki-be mozgás és semmi mást nem csinált párommal. Elmesélése szerint nagyon rossz volt a szex, hiszen csak az órát nézte amíg a párja ugrált rajta és őt ez teljesen hidegen hagyta, hiszen semmit nem "játszott vele", hogy neki is jó legyen.
#10:
kiverés nélkül valószínűleg nem bírnám sokáig...
mondjuk nálam a hosszabb előjáték (15-30 perc) fontos és utána egy hosszabb szeretkezés több pózban
ha nagyon felizgulnék, akkor előbb megkérném a lányt, hogy csinálja szájjal...
nem akarom elrontani a jó szeretkezést a kiéhezettség miatt...
Ha hónapokig nem volt szex, nekem is megvan pár perc alatt.
Baromság ez az odafigyelés duma.
Persze hogy odafigyelek a páromra és én is azt szeretném ha neki is jó lenne.
De ha már ki vagyok éhezve és egy szebb dekoltázs látványától is rohannom kell és "könnyíteni" magamon, akkor egy valódi testi kontaktus kiveri a ... biztosítékot, hiába figyelek bármire.
Persze aztán úgysem hagyom annyiban, a páromon is "segítek", a második menet már egészen biztos hogy teljes lesz, neki is.
Ez föleg tapasztalat kerdese.
Egy parkapcsolatban lehet egymasra hangolodni es ott szerintem az idönel jobban szamit, hogy mennyire harmonikus es syncronban van a ket szerelmes.
Amikor csak testisegröl van szo, en is jobban elvezem, ha nagyon sokaig tart. Nekem mondjuk mindig is jo ideig tartott, mig elelvezzek es ahogyan elöttem is irtak, ez sem mindig elöny. Sokat tanultam es ugy veszem, hogy a lanyok nagyon ertekelik, ha kepes vagy valamennyire befolyasolni, mikor mesz el. Ugyanis lanyok közül is van olyan, akinek orgazmus utan mar faj es nem eppen kellemes szamara, ha azutan meg egy oran keresztül döngeted. Olykor az is sikerül, hogy en elelvezes utan folytatnam a következö kört, anelkül, hogy ki kelljen vennem. De ez nekem csak gumi nelkül megy, azert kizarolag tartos kapcsolatban.
Egy nem teljesen kezdő tudja, hogyan is kéne kezelni ilyeneket. Én korai.magömlésben.. hát már csak szenvedtem ha mondhatjuk így. De elég erősen. 5 másodpercekről beszélek. Még is exemmel, szexek átlag ideje 20-30 perc. Maga aktus.
Szóóval... mond meg nekik, tegyenek elélvezés ellen.
S ez változó. Itt vagyok ugye én s apám pedig teljes ellentétem. Ő kb 2-4x nehezebben élvez el mint egy átlag nő.
Sok pozicióban nem is képes rá.
Szóval.. gyakoroljanak partnereid. Minden gondolatban dől el.
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!