Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz szerintetek a következő mondat? "A változatosság gyönyörködtet. "
Értem amit mondasz, tizenévesen bennem is túltengtek a hormonok, aztán mindenkit megkívántam és kerestem a lehetőségeket a kalandra.
Végül összejöttem egy fantasztikus lánnyal, aki annyira brutálisan kielégíti minden vágyamat, hogy nem vágyom semmi másra. Ugyanazzal a lánnyal ha kell bevezetünk változatosságot, helyszínt, szerepjátékot, stb és hiába "ugyanaz a hüvely", nem kívánok senki mást.
Ez a vonzalom függ attól is, hogy te mennyire dolgozol magadban azon a vonzalmon (a szerelem igazából önhipnózis), illetve hogy mennyire dolgozik a másik azon, hogy levegyen a lábáról.
Ha kapcsolatban vagy, és egy idő után elunod magad, akkor rés van a pajzsodon amit se kívülről (a barátnőd tesz érte, és nem csak úgy "van" melletted)
se belülről nincs javítva (állandóan mással fantáziálsz akkor egyre jobban kikapcsolsz a nőd felé).
Magamnál ezt így figyeltem meg. De persze mindig vannak kivételek.
Mert?
Egy kérdést tettem csak fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!