Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg erkölcstelen, és mocskos lennék?
Figyelt kérdés
Sziasztok. A párom megcsalt a közös ágyunkban,és a saját nővéremmel,( sajnos hamarabb mentem haza a munkából ). Azóta nehezen bízok meg férfiakban. kb 3-éve nincs senkim,de a környékünkre került egy új postás. Szép zöld szemek ,én már attól odáig voltam. Egyik nap erőt vettem magamon,és egy szexi kihívó ruhában,érzékeltettem a szándékomat.Erre azt kaptam válaszul,hogy erkölcstele,és mocskos vagyok.Nagyon kellemetlen volt,de még hozzá tenném,hogy mi elött felajánlottam volna magam,elötte , az úgy mond erkölcsös postástól,2 csokor rózsát,és 4 doboz bonbont kaptam.Meg is mondta,hogy tőle kapom. Ezt csak én nem értem ??? inkább fiuk válaszát várom,mert nekem ez sötét. Ha adtok valamit gy nőnek annak oka van ,vagy tévedek ?Köszönöm a váéaszokat
Jajj Istenem, Kérdező, ne agyalj túl sokat a "megmondóemberek" válaszain. Ez az oldal mindig ilyen, 7 éve is ilyen volt, és nem változik. Általában az élet és a kommentlavina tartalma egy ilyen kérdésben teljes ellentmondás, a tapasztalatom szerint most pl azért van ez, mert kérdezel valamit, amit nem értesz, ilyenkor meg a kommentelők 90% úgy akarja érezni, hogy ő érti és mindenkori élettapasztalat híján mindenképp a jelenségnek ad igazat, vagyis hogy szerinte természetes volt ez a reakció. Na, de a kérdésre, mivel elég régóta fűz téged és ennyi mindent vett a saját pénzén, ne vedd magadra a sértést, szerintem jó jelzés volt. Mondjuk a ruhát nem láttam, de valószínű valami baj van a fejében, eleve undok dolog így megaláznia. Nem túl civilizált. Én egy nyomulósabb partilányt is finomabban utasítanék vissza, nem így... 3 évet meg ne várj basszus, ráérsz majd erre idősebben.
2017. márc. 22. 16:10
23/30 anonim válasza:
Legalább szájba vágtad a nővéredet??
A pasast meg jól tökön rúgtad??
2017. márc. 22. 16:11
24/30 anonim válasza:
Valami nekem hiányzik ebből az egészből. Addig értem, hogy kaptál bombont meg ilyenek két hónapig.
Utána viszont érthetetlen miben bírtál megjelenni, amire annyit tudott mondani, hogy mocskos és erkölcstelen. Talán valami tűzpiros otrmoba latex ruhára hátra hőkölnék első nekifutásra, de különben elképzelni nem tudom, de az is lehet hogy ez két szerencsétlen ember szerencsétlenkedése és hirtelen ennyi telt tőle, otthon meg erre v.r.e ki.
Talán inkább be lehetett volna hívni egy kávéra, mit tudom én, munka után sétálni... egyszer a postásoknak is letelik :))
Aztán amikor ezek az alap dolgok már mennek, érezhető kinek mi a szándéka utána egy fedett és zárt helyen mehet tovább :))
2017. márc. 22. 16:18
25/30 A kérdező kommentje:
Az exemről annyit,hogy a tesóm, dobta mihelyt megkapta ez tőle meg szokott, a tesómat nem csaptam meg,de olyat kapott ami jobban fájt neki, ő nagysága anyuékból él ,én dolgozom. Eddig é fizettem neki is ahogy magamnak a fodrászt , a szolit, a manikűrt,de vége. Anyuék nem tudják állni neki én pedig már nem fogom. És tudjátok mit ? Igen is jól esik belenevetni az arcába.Verjétek rám a követ
2017. márc. 22. 16:43
26/30 A kérdező kommentje:
Kedves 24 es, egy egyszerű nagyon mini fekete szoknya volt, NAGYON mini,és egy szűk fehér felső, fekete melltartóval. Kicsit kinyomtam a ciciket,de nem lógtak ki
2017. márc. 22. 16:46
27/30 anonim válasza:
#24 vagyok
Ez lehet adott esetben k. -ás, vagy lehet gondolni sok mindent, de még ha gondol is akkor se kellene olyanokat mondani, hogy mocskos meg erkölcstelen. Na meg ezek szerint ez nem így gondolta az ismerkedés folyamatát :) Az biztos hogy nem vagytok egy hullámhosszon.
Nézz másik postást, vagy egy kicsit keresgélj értelmesebb belevaló férfiak között, jobbat nem tudok tanácsolni.
2017. márc. 22. 16:52
28/30 anonim válasza:
Kerdezo! Jol teszed, amit a tesoddal csinalsz. :D Igy tovabb!
A postas gyerekhez meg annyit, hogy lehet vallásos, nem?
2017. márc. 22. 17:00
29/30 A kérdező kommentje:
Direkt olyan ruhát vettem fel ami 2 értelmű, ha olyan szándéka van,tud róla,de ha nincs akkor gondolhatja azt is,hogy melegem van. A szomszéd bácsi is kiszokott állni egy szál gatyába,mégsem gondolom azt,hogy rám hajt, csak annyi ,hogy melege van. Ha nem volt olyan a szádéka mért gondolt rá ? Lehet,hogy hülye kérdés,de felteszem,mert úgy tudom,ezért van ez az oldal
2017. márc. 22. 17:08
30/30 anonim válasza:
Látom, nem csak én szerintem a postás a gáz. De lehet, templomban ül minden hétvégén. Ott meg deformálódik a személyiség rendesen...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!