Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg erkölcstelen, és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg erkölcstelen, és mocskos lennék?

Figyelt kérdés
Sziasztok. A párom megcsalt a közös ágyunkban,és a saját nővéremmel,( sajnos hamarabb mentem haza a munkából ). Azóta nehezen bízok meg férfiakban. kb 3-éve nincs senkim,de a környékünkre került egy új postás. Szép zöld szemek ,én már attól odáig voltam. Egyik nap erőt vettem magamon,és egy szexi kihívó ruhában,érzékeltettem a szándékomat.Erre azt kaptam válaszul,hogy erkölcstele,és mocskos vagyok.Nagyon kellemetlen volt,de még hozzá tenném,hogy mi elött felajánlottam volna magam,elötte , az úgy mond erkölcsös postástól,2 csokor rózsát,és 4 doboz bonbont kaptam.Meg is mondta,hogy tőle kapom. Ezt csak én nem értem ??? inkább fiuk válaszát várom,mert nekem ez sötét. Ha adtok valamit gy nőnek annak oka van ,vagy tévedek ?Köszönöm a váéaszokat
2017. márc. 22. 13:49
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
90%

Lennék nálatok postás :D Merre laksz? :D

23/F

2017. márc. 22. 14:34
 12/30 anonim ***** válasza:
90%
Nekem zöld a szemem és én se voltam nővel évek óta, összeillünk:D
2017. márc. 22. 14:45
 13/30 anonim ***** válasza:
Hol laksz? Futárkodtam régebben, talán még nem jöttem ki a gyakorlatból. :D
2017. márc. 22. 14:59
 14/30 anonim ***** válasza:
44%

Hirtelen mennyien erkolcsi peldak lettetek :D

Talan mert meg no sose akart onkent veletek lenni..? :D

2017. márc. 22. 15:00
 15/30 anonim ***** válasza:
52%
#14: Mindenki magából indul ki. :P
2017. márc. 22. 15:07
 16/30 anonim ***** válasza:
Ha a sztorit nem csak költötted, akkor szerintem a postás azért akadt ki, mert szándékot érzékeltetéséből csak azt vette, hogy na ez most köszönetképp csak szexi ruhában illegetve felhúzza az agyam és a farkam, majd becsukja az ajtót, én utána röhög rajtam.
2017. márc. 22. 15:12
 17/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat. Voltak akik segítettek a bátorító üzikkel. Tényleg csak ismételni tudom magam,hogy én nem teszem szét egyből,mert akkor nem vegetálnék 3-éve, és ha valaki hitetlen, tényleg 3-év, nem kamu, mért írnék kamut, nem ismerjük egymást, nem kell nektek füllentenem. Mindig azt olvastam,hogy ez bejön a pasiknál, egyszer próbáltam ki ennél a postásnál, de bebuktam. Inkább maradok olyan mint voltam, kicsit vissza húzódó
2017. márc. 22. 15:17
 18/30 A kérdező kommentje:
Kedves 16 os, nem költöttem a sztorit, vagyok olyan felnőtt, hogy ne ilyenekkel töltsem az időmet, munka mellett.
2017. márc. 22. 15:21
 19/30 anonim ***** válasza:
Inkább azt kellett volna tőle megkérdezned, hogy kér-e kávét vagy teát.
2017. márc. 22. 15:35
 20/30 anonim ***** válasza:
Én is hasonló cipőben járok mint te, csak postás nélkül. Rég volt kapcsolatom, azóta senki. Nehezen bízom meg én is a másikban, de vágyom arra, hogy végre őszintén szeressen valaki.
2017. márc. 22. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!