Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljem, ha rám nyitottak masztizás közben?
A családunkban elég alibi dolog a kopogás, szóval nem olyan, hogy bekopog, megvárja míg szólok, és bejön, hanem már nyomja ke a kilincset és közben kopog 1-2őt.
Ennek "hála", apa rámnyitott ma. Szerencsére elég gyorsan vettem a lapot így magát a lényeget nem látta, de ahogy arckifejezését elnéztem, nagyon is levágós volt, hogy mit csináltam éppen.
Tudom, hogy ez természetes dolog és nincs azzal semmi baj, ha valaki önkielégít, de azért ezt én nem akartam a családom tudtára adni... :D
Szerintetek hogyan kezeljem ezt, hogy kevésbé legyen kínos?
19/L
Köszönöm mindenkinek aki képes normálisan, minden lekezelés és cinizmus nélkül válaszolni!:)
Kedves #16 teljesen igazan van ez egy tökéletes megoldás lenne, arra esetleg nem gondoltál, hogy nem lehet bezárni? Mert tudod az is előfordul néha, hogy elromlik a zár, sőt számos más oka lehet még. De sebaj, maradjunk annál hogy nincs gógyi, és még fantáziátlan is vagyok! :)
#20 szerintem 19 évesen az sem törvényszerű, hogy volt egyáltalán már szexuális kapcsolatom. Persze ez ritka manapság, de előfordulhat. Amúgy meg persze, nyilván tudja, én is tudom, hogy ők élik a saját kis életüket a szobájukban, mégsem lenne kellemes rájuk nyitni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!