Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezeljem, ha rám nyitottak masztizás közben?
Figyelt kérdés
A családunkban elég alibi dolog a kopogás, szóval nem olyan, hogy bekopog, megvárja míg szólok, és bejön, hanem már nyomja ke a kilincset és közben kopog 1-2őt.
Ennek "hála", apa rámnyitott ma. Szerencsére elég gyorsan vettem a lapot így magát a lényeget nem látta, de ahogy arckifejezését elnéztem, nagyon is levágós volt, hogy mit csináltam éppen.
Tudom, hogy ez természetes dolog és nincs azzal semmi baj, ha valaki önkielégít, de azért ezt én nem akartam a családom tudtára adni... :D
Szerintetek hogyan kezeljem ezt, hogy kevésbé legyen kínos?
19/L
2017. márc. 21. 00:14
12/25 A kérdező kommentje:
De jót nevettem. Zseniális :D
2017. márc. 21. 01:14
15/25 anonim válasza:
sehogy van ilyen legkozelebb te nyiss ra ha anyuval kamatyol ...
16/25 anonim válasza:
Annyi gogyi nincs hogy ajtó kulcsra ZAR ha lehet?:D és ha kérdezik miért, szelloztetsz és a huzat miatt bekulcsoltad, nem igaz hogy nincs fantázia :DD
17/25 anonim válasza:
Petőfi "Ramone" Ady ;)) besírtam a versikén ;)
19/25 Ramone válasza:
Köszönöm mindenkinek. Természetesen a muzsám jelen esetben a Kérdező volt és örülök neki hogy elnyerte a tetszèseteket :)
20/25 anonim válasza:
19 évesen szerintem faterod már sejti, hogy a szádba is élveztek már s talán - a kor divatja szerint - nem is f@.rok járt benned. Tehát semmi tennivalód nincs, tedd a dolgod ahogy eddig. Eddig tudta hogy van szexuális életed, ezután is tudni fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!