Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem élvezem igazán a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem élvezem igazán a szexet?

Figyelt kérdés
Eddig 5 fiúval voltam, de egyikkel sem élveztem el szex közben, pedig szerintem nem voltak bénák, sőt jól csinálták. De aktus közben mindig arra vártam, hogy legyen már vége... A nyalást sem élvezem, pedig azt is jól csinálták, de valamiért nem esik jól, nem izgulok fel tőle minimálisan sem. Sosem mentem még el fiú által, csak úgy, ha magamnak izgattam a csiklómat, hüvelyi orgazmusom soha semmilyen formában nem volt. Pedig amikor egyedül vagyok, szoktam néha kívánni a szexet/gondolni rá, viszont amikor lehetőségem is van szexelni, akkor nem akarom annyira, nagyon nehezen lazulok el, van, hogy fejben máshol járok. Van most barátom, belé tényleg őszintén szerelmes vagyok, de ez sem változtat a helyzeten. Segítséget kellene kérnem esetleg szakembertől? 21/L
2017. márc. 20. 12:33
 1/6 anonim ***** válasza:
vagy ügyetlenek voltak a srácok vagy te vagy ügyetlen :) gyakorold még :) én hatalmasakat szoktam élvezni minden együttlétnél pedig elég kezdőnek mondom magam :) 19L
2017. márc. 20. 12:38
 2/6 anonim ***** válasza:

Egyedül magadban masztival mindig könnyen el tudtál/el tudsz élvezni?

Vagy van bármi ami szerinted szokatlan lenne?

2017. márc. 20. 13:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem megszoktad a masztis impulzusokat, ami nem azonos a szex- el. Másrészt rágörcsölsz erre a " miért nincs orgazmusom" - ra, ami miatt koncentrálni sem tudsz, meg ellazulni sem. Gyakoroljatok, figyeld a tested...
2017. márc. 20. 13:40
 4/6 anonim ***** válasza:

mehetsz szakemberhez, de igazából magadban is helyre rakhatod. Tudod mi a problémád, nem lazulsz el, fejben máshol jársz. Ez szerintem 90%ban minden nőnél igaz, főleg az elején amíg meg nem tanulják.

A maszti jó, folytasd, de próbálj tenni az ellen, hogy pároddal ne legyen jó. Itt aktívan akarnod kell, beszélj pároddal is. Segít ha fantáziálsz a szexről, ha kívánod, ha húzzátok egymást. Az is nagyon tud segíteni ha szex helyett csak maszturbáltok egymás mellett, amíg megszokod a jelenlétét orgazmus alatt.

Az agy nagyon furcsán tud működni, de ha sikerül összekötnöd a kielégülés tudatát a párod jelenlétével, akkor semmi problémád nem lesz.

2017. márc. 20. 14:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Vagy sok lett neked a segedeszkoz hasznalat es a sracok nem azt nyujtjak.
2017. márc. 20. 15:23
 6/6 Deflohelp ***** válasza:
61%

Mutasd meg a barátodnak, hogy magadnak hogyan csinálod, aztán

ő csinálja pontosan ugyanúgy.

Az ellazulást segítheti egy kevés alkoholos ital.

2017. márc. 20. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!