Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek ilyenkor?
Figyelt kérdés
Kis fehér pöttyök vannak a makkom alatt, régebben sok volt, de kicsit kezdenek eltűnni. Engem baromira zavar, azt olvastam, hogy csak műtéttel lehet eltávolítani, de nincs arra pénzem... Nem merek orált kérni egy csajtól sem és mindig vissza utasítom, nem akarom, hogy azt gondolják, hogy igénytelen vagyok. Tudom mik ezek és hogy elvileg "normális"..2017. márc. 19. 22:25
1/3 anonim válasza:
Mindenkinek vannak, kinek több, kinek kevesebb. Hol kisebbek, hol nagyobbak. Nem elhanyagoltság.
Nem kell vele semmit csinálni.
Az orált pedig nem szabad visszautasítani, mert akkor a makkod alatt kis, fehér... öööö, na jó, ez csak vicc.
Az orálnál csak arra kell vigyázni, nehogy elmaradjon. :DD
2/3 anonim válasza:
Nem értek hozzá, de az én barátomnak akkor volt ilyen amikor gombás volt. Nem viszketett neki meg semmi, csak pöttyös volt.
3/3 anonim válasza:
Ha ott van, ahol a makk és a pénisz szára találkozik, korbe a makk alján egy vonalban sok sok kicsit fehér pottyocske (lehet ugy is mondani, h ugy néz ki mint valami nagyon mini pattanás)egymás mellett, akkor az normális. Az minden férfinak van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!