Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Duphaston gyógyszer szedése...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Duphaston gyógyszer szedése közben vérzés jelentkezet mit tehetek ilyenkor?

Figyelt kérdés
2008. máj. 4. 09:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezt a gyógyszert nem ismerem, de általában minden tablettánál ha az első levélnél jelentkezik, az még normális, mert a szervezetednek meg kell szoknia, ha már a többedik levélnél jársz, menj vissza dokihoz, mert jelentheti azt is, hogy nem megfelelő szmodra ez a tabletta.
2008. máj. 4. 10:44
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Nme tudom elvileg ezt nekem a doki azért írta fel hogy terhes maradjak.De aolvasgatok róla a neten és többen írják azt hogy azért írták fel neki hogy meg jöjjön a havija.Úgyhogy ezek után nem igazán értem.De idegesít a dolog.Mert a hívim meg volt 21-én és újra most nem kéne hogy meg jöjjön.

2008. máj. 4. 20:48
 3/3 anonim válasza:
Szia.Hát én is arra kaptam,hogy babóca legyen,mert elég zuros a havi....inkább 3havi,meg vannak pici cisztáim!Én is ahogy olvasgatok róla elég furának tartom,hogy ez a gyógyszer segítene,most kezdem majd szedni,meglátjuk....
2008. jún. 1. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!