Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 72 órás gyógyszer után mennyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

72 órás gyógyszer után mennyi ideig tart a vérzés? Vegy ez egyéntől függ? A többi lent

Figyelt kérdés
Sajnos bekellett vennem 72 órás gyógyszert,de már megbántam,mert kórházba is kerültem tőle annyira véreztem, hogy majdnem vért kaptam és görcsöltem, 5napig feküdtem bent,de az orvosok nem mondtak semmit!Gondolom ez most egy hormonbomba volt,és félek hogy bajom is lehet belőle!Nem beszélve arról,hogy mielőtt bevettem felhívtam 3orvost is hogy egyáltalán a Syncumarra(vérhigító) bevehetem-e!?Egyik azt sem tudta mi az a 72órás,a másik meg azt mondta igen be.Ennek ellenére mentővel vittek a kórházba és kaptam méhösszehúzótól kezdve a vércsillapítón át mindent!Félek hogy bajt csináltam magammal!:S
2009. okt. 4. 12:14
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja és 2napja jöttem haza a kórházból,de még mindig vérzek bár nem annyira mint amikor bevittek,mert akkor olyan volt mintha csappból folyt volna és alvadt, kocsonyás darabok.Meddig fog ez tartani?
2009. okt. 4. 12:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia, sajnos egyéntől függ, bár ha nem múlik el akkor mindenképpen menj vissza az orvoshoz. Ezt nem te rontottad el, hanem az orvosok. Annyit tudok csak tanácsolni, hogy ne fürödj forró vízben mert attól még jobban vérzel. Bocsi, csak ennyit tudtam. De én a helyedben felkeresnék egy negyedik orvost is, akinek van "hírneve" arról, hogy jó doki mert ezzel nem szabad játszani. Sajnos ilyen a magyar egészségügy.
2009. okt. 4. 12:33
 3/4 anonim ***** válasza:
ami veled történt az semmiképpen sem normális, de ne aggódj el fog múlni lassan és legközelebb nagyon ügyelj a védekezésre mert nem biztos hogy ennyivel megúszod ha újra 72 órásra szorulsz.
2009. okt. 4. 13:32
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a tanácsokat!ezek szerint nem csak én érzem úgy h ez nem normális ez nálam. igen felkeresek majd egy jó szakembert,bár eddig az én orvosomban is bíztam,sokan szeretik őt :S nem fürdöm forró vízben,sőt azóta csak zuhanyzom!többet nem csinálok ilyet az tuti!!
2009. okt. 5. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!