Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy mások 1 órás szexel dicsekednek, nekem meg sokszor 10 perc alatt végem van?
Jó, akkor pontozzatok le a "szájkarate" miatt, de nálunk az átlagos menet 40-70 perc között van, 10-15 perces előjátékkal együtt. Más kérdés, hogy a páromat már előjáték közben elviszem 2-3 perc alatt, de a nők bírják a sorozatos orgazmust. Megint más kérdés, hogy ez messze nem az átlag idő.
És engem sokkolt, amikor olvastam erről a 8-12 percről. Nálunk ez akkor van, ha csak le akarjuk zavarni, mondjuk zuhany alatt vagy ilyesmi, de sokszor szeretem jól megdolgozni a barátnőmet..
Valahogy értem, hogy miért van ennyi negatív, karót nyelt p***a. 5-6 orgazmus és folyamatos akció után mindenki átértékeli a "jó szex" jelentését és rájön, hogy milyen elhanyagolt.
Valószínűleg azért bírjuk ennyire, mert mindketten sportolók vagyunk, 5-10 perc folyamatos "állat módjára dugát" bírunk szusszal.
28/F
Az a jó "menetidő", ami a párodnak is tökéletes! Ha 10 perc elég a gyönyörhöz akkor nincs probléma, ha kell neki 1 óra akkor nyilván aggályos a 10 perc.
Ne mások képességeiből indulj ki, mert csak egy torz képet kapsz, ráadásul azt se feledd el, hogy mondani bármit lehet. Lehet valakinek csak a szája jár....
Aki 1-2 órán át szexel, annak garantáltan nincsen bármikor felsíró csecsemője! :D Mi korábban 10-15 perc előjáték után a behatolást kővetően 15-30 percig szeretkeztünk és utána még volt 5-10 perc utójáték...
Aztán megszületett a fiacskánk és most az egészet lezavarjuk általában 15-20 perc alatt. Ha elég nedves 5 perc után már mehet is be. Ha jön az orgazmusa, jelez és megyek vele én is. Amikor tudod, hogy 2-3 óra múlva üvöltözésre fogsz kelni, meggondolod, hogy ebból 1 órát "elszeretkezz", vagy inkább aludj. Na persze amikor a nagyinál van a fiacskánk, akkor jöhet az egy óra, meg a multiorgazmus, csak ez sajnos ritka. Ha a fiacskánk nagyobb lesz, majd rendeződünk. Addig is megtanult a párom gyorsabban elélvezni, ami azért hasznos képesség ilyen helyzetben. :)
Azzal viszont teljesen egyetértek, hogy behatolás után nincs szükség 30 percnél hosszabb folyamatos lökdösődésre. Nem attól leszel nagy kan, ha kibírsz egy órát is, hanem attól, hogy a szerelem extázisát milyen minőségben és mélységben tudod megélni a pároddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!