Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan segitsek neki ezt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan segitsek neki ezt feldolgozni?

Figyelt kérdés
Megpróbalom röviden összefoglalni mi a baj. 1 éve vagyok a párommal minden jo kivéve gy dolog ö nem hajlando engem kinyalni nagy veszekedés árán megtudtam mi a baj.. szoval az történt ezelött 7 évvel kb hogy volt neki egy élettársa akinek nögyögyászati betegségei voltak és ezt nem mondta el neki ( a páromnak) és azt sem mondtael neki h „spriccelve” szokott elmenni és orálisan csinálta neki szerencsétlen és ahogy kivettem a szavaibol az arcába és a szájába is mehetett..és azota nem nyaltki egy nöt sem.. márpedig én igénylem..de Ő azt mondja hogy nem sikerült neki ezt feldolgoznia még…. Elmondtam neki hogy nekem nincsen ilyen képeségem és nincsen semmi bajom ott lent borotvált vagyok. Nem tudom hogyan tudnék neki segiteni hogy azt a bizonyos élményt fel dolgozza. Ezt is egy év után mondta el nekem.és emiatt szinte minden nap veszekedtünk. Szerintetek mit tudnánk ezzel kezdeni? Hogyan segithetnék neki? Köszönöm elöre is 25/N

2017. márc. 19. 12:00
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek.
2017. márc. 19. 15:14
 22/32 anonim ***** válasza:
44%

Ekkora kamut...

Jóhogy nem már az volt, hogy látott egy pinát 7 éve, és azóta nem tudja feldolgozni a traumát :DDDD

a kis buzeráns :D

2017. márc. 19. 19:07
 23/32 A kérdező kommentje:
#22-es ez elég alpári volt.de azért köszönöm.
2017. márc. 20. 12:55
 24/32 anonim ***** válasza:

Én igazat adok a kérdezőnek. Meg a férjének is. Mert csak úgy nem lehet egy p...át meg utálni, meg undorodni tőle. Valaminek történni kellett a férfival hogy ennyire elzárkózik.

De amúgy rendbe van a szex nálatok? Már a klasszikus része. De lehet simán hogy ti nem vagytok össze illők ezen a téren . Még én óvatosan arra gondolok hogy neked az illatod, az ized valamiért nem tetszik neki. Csak nem meri neked megmondani.

2017. márc. 22. 16:22
 25/32 A kérdező kommentje:
24-es amugy igen rendben van "natur része" azt mondta nem az én pinámmal van gond konkrétan erre is rákérdeztem
2017. márc. 22. 16:27
 26/32 anonim ***** válasza:
Fogadd el így, vagy hagyd el. Nőgyógyászati gondja volt a 7 évvel ezelőtti csajnak? Lehet akkor el is kapott valami nyavalyát, amiből nehezen jött ki.
2017. márc. 22. 16:52
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

Nemhiszem, hogy a spriccelés lett volna gond. Én imádom a spriccelős puncit. De tényleg hányingerkeltő lehet egy rossz ízzű-szagú punci. Mondjuk én az ilyet egy hét alatt kiheverem és ha legközelebb jóízzű és jó illatú, akkor ismét élvezettel nyalom szénné. Szóval a párodnak vagy nem jön be a te puncid illata/ízze, vagy alapból nem vonza a punci (igen van ilyen is) ...vagy tényleg pszichiátriai eset.

Szegénykém mindenesetre sajnállak. Én ha szeretek valakit, akkor is kinyalom, ha nem tetszik a puncija illata/ízze. Max. veszek neki valami kecsketejes intim mosakodó cuccot, ha nagyon nemjó. De alapból úgy vagyok vele, hogy ha szeretem, mindenét szeretem.

2017. ápr. 1. 13:01
 28/32 anonim ***** válasza:

Én meg pont arra vágyom hogy csajom arcon spiccelejn...

A barátod éretlen az orálhoz. Persze aki erröl nem tud azt tényleg érheti trauma mert azt hiszi,hogy a nője arcon pisilte.

Nem hiszem hogy ez javulna.

2017. ápr. 1. 13:47
 29/32 A kérdező kommentje:
utolso szerintem nem éretlen 39 évesen ...amugy azota annyi változás történ kb 2 hete hogy lebujt a alábam kozé és nyalogatott kb 1 percig és annyi azt mondta jo volt semmi baj nem volt azota semmi
2017. ápr. 1. 13:58
 30/32 anonim ***** válasza:
Ilyen béna fäszit.... istenem
2017. ápr. 1. 15:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!