Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan segitsek neki ezt feldolgozni?
Ekkora kamut...
Jóhogy nem már az volt, hogy látott egy pinát 7 éve, és azóta nem tudja feldolgozni a traumát :DDDD
a kis buzeráns :D
Én igazat adok a kérdezőnek. Meg a férjének is. Mert csak úgy nem lehet egy p...át meg utálni, meg undorodni tőle. Valaminek történni kellett a férfival hogy ennyire elzárkózik.
De amúgy rendbe van a szex nálatok? Már a klasszikus része. De lehet simán hogy ti nem vagytok össze illők ezen a téren . Még én óvatosan arra gondolok hogy neked az illatod, az ized valamiért nem tetszik neki. Csak nem meri neked megmondani.
Nemhiszem, hogy a spriccelés lett volna gond. Én imádom a spriccelős puncit. De tényleg hányingerkeltő lehet egy rossz ízzű-szagú punci. Mondjuk én az ilyet egy hét alatt kiheverem és ha legközelebb jóízzű és jó illatú, akkor ismét élvezettel nyalom szénné. Szóval a párodnak vagy nem jön be a te puncid illata/ízze, vagy alapból nem vonza a punci (igen van ilyen is) ...vagy tényleg pszichiátriai eset.
Szegénykém mindenesetre sajnállak. Én ha szeretek valakit, akkor is kinyalom, ha nem tetszik a puncija illata/ízze. Max. veszek neki valami kecsketejes intim mosakodó cuccot, ha nagyon nemjó. De alapból úgy vagyok vele, hogy ha szeretem, mindenét szeretem.
Én meg pont arra vágyom hogy csajom arcon spiccelejn...
A barátod éretlen az orálhoz. Persze aki erröl nem tud azt tényleg érheti trauma mert azt hiszi,hogy a nője arcon pisilte.
Nem hiszem hogy ez javulna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!