Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy nőként képtelen vagyok az orgazmusra? Fiúk, volt már ilyen barátnőtök? Valaki van még így?
Köszi a válaszokat :)
Annak örülök, hogy nem vagyok ezek szerint egyedül vele, így kevésbè érzem magam "defektesnek". A legnagyobb bajom az igazából az egésszel, hogy ezt mikor a partnereim megtudják, mindig úgy voltak vele, hogy na majd velük, majd ők megmutatják.. És volt közülük, aki egyszerűen nem tudta elfogadni, és éreztem, hogy rámegy az amúgy jó kapcsolat az ő frusztráltságára. Szóval megjátszottam, nagyon örült, ismét szuper volt a szex (mert ő nem feszült rá...) de egy idő után elegem lett, és bevallottam. Erre szakított velem. Bár mindegy is, ha nem játszom meg, ugyan ebből a hiányból kifolyólag ez lett volna az eredmény.
Nektek hogy álltak/áll hozzá jelenlegi partneretek/exetek?
Nekem hüvelyi nem volt soha!
Egyedul csinalom hamar megy csikloval...de szexnel ugy is baromi nehezen,huvelyi meg fogalmam sincs
Bar volt h àlmomba mentem el ugy h a kezem nem volt ott....az hüvelyi lehetett?
Volt ilyen barátnőm (az első komoly)
Sajnos én sem tudtam hogy milyen a női orgazmus
Tehát általában csak simán megdugtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!