Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
70/D vagy E mellmérettel rendelkező vékony lányok hamar találtok pasit? Ilyen alak mellett sportoltok?
Figyelt kérdés
2017. márc. 18. 13:30
11/17 anonim válasza:
Én szívesen a rendelkezésedre állok kérdező, írj nyugodtan! 20/F
12/17 anonim válasza:
70/G-t hordok, habár nem vagyok most épp annyira vékony. Hamar találok pasit, mondjuk keresni se szoktam. Sportolásra jelenleg nincs időm, de majd szeretnék... Ha belefogyok a 60/F-es sportmelltartómba. :D
13/17 anonim válasza:
Nekem 80D van. Súlyt emelni tök jól tudtam vele meg ellipszis tréner is ment csak a kocogás volt nehéz meg a bicikli kellemetlen nekem mert "be kell hajolni" és van egy olyan belátás ha kicsit is kivágottabb felsőben vagyok.
Általában nagy pólókat hordok hogy ne látszódjon a méret mert engem mindig is kellemetlenül érintett és nem húztam ki magam ami hátfájáshoz vezetett. Most vagyok 18 és van barátom de nem a mellem miatt :D
14/17 anonim válasza:
75D-s melleim vannak naponta futok nem zavar semmiben. A pasik meg imádják...
15/17 anonim válasza:
nekem 75D-s a mellem, de nem okoz problémát a sportolásban, illetve igen találtam pasit, de őt nem a mellem érdekelte, mert mindig lazább pólókban voltam és úgy találkoztunk így nem tudta azt mondani h a mellembe szeretett bele :D
16/17 anonim válasza:
Nekem 80 E-s mellem van, 182 cm magas vagyok és rendszeresen sportolok. Nem okoz gondot a mell.
35 N
17/17 anonim válasza:
70/D vagy 70/DD melltartò kell nekem, jò testalkattal rendelkezem, főleg a derék résznél vagyok vékonyabb ìgy a mellem jobvan látszik. Melltartò vásárlásnál szoktam szenvedni mert bem mindenhol kaphatò olyen méret. Eredeti a mellem, a sport nehézkes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!