Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
70/D vagy E mellmérettel rendelkező vékony lányok hamar találtok pasit? Ilyen alak mellett sportoltok?
És te cserébe tudsz valamit nyújtani? Vagy csak elvárod a nagy mellet, vékony testalkattal a semmire?
Legalább méretben +17 vagy?
A 70/D azert nem olyan hatalmas, nekem is ekkora
A kosarmeret a a kormerettel aranyosan no, tehat egy 80/D nagyobb, mint egy 70/D
De hogy a kerdesre valaszoljak
Sportolni mindig is utaltam, lusta dog vagyok, hogy oszinte legyek, de valamit kezdeni kene magammal, mert szeretnek egy picit nagyobb popsit (egyebkent nem csak a mellem az egyetlen jo adottsagom, homokora alakom van, a fenekem is magatol olyana kerek, mint masnak edzessel se) meg kene egy kicsit szedni magamra, a hizassal, izmosodassal mindig voltak problemaim...
Neha ramjon a sportolhatnek, de nem nagyon tart sokaig :D
Futni, lepcsozni, guggolni, meg ilyesmiket szoktam
Ugy fel evente tart par hetig a lelkesedesem, aztan annyi
Mindig a hosszutavu kapcsolatok hive voltam, de hogy oszinte legyek, annyi pasim lehetne amennyit eppen nem szegyellek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!