Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok volt valakinek mar dolga 22cm+ os penisszel?
Figyelt kérdés
2017. márc. 17. 23:46
2/10 A kérdező kommentje:
Es milyen volt? Fajt stb?
2017. márc. 17. 23:49
3/10 anonim válasza:
Nem fájt, elég tág voltam hozzá. Csak az az egy dolog zavart, hogy nem tudtam teljesen bekapni, ezért szinte csak a makkot szopogattam. 😃 18/L
4/10 anonim válasza:
Igen volt
Nagyon fajt illetve oralnal alig birtam bekapni
5/10 A kérdező kommentje:
Az igen :) koszi
2017. márc. 18. 00:10
6/10 anonim válasza:
Dicsak, kedves fiú barátaink lánnyá változtak és már kalandjaik is voltak egy lónak a péniszével.
7/10 anonim válasza:
Nekem pont annyi....a kerülete
8/10 anonim válasza:
Igen, de húsfütyi volt, nem volt kemény, és ezért azt sem éreztem, hogy van. A hüvelyizmaim simán összenyomták.
Csak a keményet érezni, mert a hüvelyben csak nyomást és hőmérsékletet érzek.
9/10 anonim válasza:
Mert mi neked a puncid utolsó??
Meteorológiai állomás? :)
10/10 anonim válasza:
Szerintem akkora nagy már nem biztos, hogy jobb.
Nekem 18cm, de volt már, hogy ez is fájt a csajnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!