Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy zárjam le ilyen esetben a szexkapcsolatot?
Van egy barátság extrákkal kapcsolatom egy ideje. Nagyon jó ezzel a fiúval a szex, rengeteget tanultam ebben mellette. Jóban vagyunk ezen kívül is, naponta beszélünk. 3 hete nem találkoztunk. Egyikünknek sincs kapcsolata!
Egy véletlennek köszönhetően viszont a múlt héten megismertem egy fiút. Beszélgetünk csak, de kezd egyre szimpibb lenni. Így viszont le szeretném zárni a szexkapcsolatot. Viszont akivel a barátság extrákkal kapcsolatban vagyok, minden alkalommal mondta hogy nem szeretné ha mással lennék mert nagyon szomorú lenne. Emberileg nagyon hiányozna nekem, mindent vele beszélek meg.
Szerintetek hogy zárjam le vele? Vagy hogyan lehet ezt normálisan megbeszélni?
Semmiképpen nem szeretném ha a másik fiúval alakulna valami, akkor függőben legyen egy szexkapcsolat. Nem vagyok gerinctelen.
22N
Le kellett volna fektetni az elején bizonyos szabályokat, hogy kinek mi fér bele. A leírásból adódik, hogy kicsit jobban vonzódik hozzád, mint egy dugópajtihoz, nyilván rosszul esne neki.
Köztes megoldás, ha azt mondod, hogy tartsatok szünetet, míg ismerkedsz a sráccal. Ha összejöttök, elmondod neki és vége, ha nem mehet tovább.
Tudom hülyén hangzik de kicsit lelkiismeretfurdalásom van az egész miatt. Szerintem nem fog velem barátként maradni. Ami érthető mondjuk.
Köszi a tanácsokat! Mentek a zöldek!
Tele van a GyK olyan kérdezőkkel, akiknél a szex nem működik tökéletesen.
A világ tele van olyanokkal, akik félrejárnak, mert hiányzik nekik a jó szex.
És persze az ellenkezőjére is van példa, amikor a szerelem mindent megold.
Szóval én azt tenném, hogy nagyon őszintén megmondanám, hogy van az a fiú, és azt is, hogy ha nem lesz tökéletes, akkor visszajövök.
Nocsak. En is pont ilyenbe vagyok, csak en ferfi vagyok es lany az en szexkapcsolatom, akivel mindent megbeszelek es hianyozna. S a lany se akarna hogy massal szexeljek, pedig akadna olykor. S biztos rosszul erezne magat ha megtennem.
.
.
.
Csak en be merem vallani hogy az a lany a baratnom....
Van meg kerdesed vagy elmagyarazzam a fenti peldat?
6 vagyok: Épp erre utaltam. Ha ez tényleg így lenne, akkor talán nem zavarná, hogy mással is dugsz.
Így két eset maradt: vagy valójában kapcsolatban akar veled lenni.
VAGY
ingyen k.u.rvának tart, akivel csak dugni jár össze, jó esetben fizet vacsorát, meg meghallgat, s előtte meg utána a szádba élvez. Ez esetben nagy spíler a srác, spórol egy rakás pénzt, s csettint és van hová kitenni a tárat. Én is örülnék egy ilyen titkos csajnak, aki szétrakja a lábát ha épp szükségem van és szól ha neki kell. Nincs bonyoldalom csak simán összekenem a nyelvét spermával oszt' boldog.
(Igen, nem titkolt szándékom a fogalmazás stílusával felhívni a figyelmed, hogy ez nem is olyan irracionális ötlet.)
Igen gondolom nagyon elítélendő dolog hogy míg egyikünknek sincs kapceolata addig szexelünk néha. Kiírtam a kérdéeembe hogy amint alakulna mással komolyabb egyből lezárom ezt. De gondoltam hogy a veszekedő,mindenbe belekötő emberek meg fognak jelenni.
Ha nem tudod értelmezni a kérdést, ne írj ide.
Látod rajtad kívül kedves utolsó válaszoló mindenki más tudott értelmes tanácsot adni.
További minden jót Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!