Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra izgató a fizikai alárendeltség a szexben? és akár beszoktatok válalni is egy ilyen szexkapcsolatot ahol 7/24 igy vagytok a partneretekkel?
Sajnos az igazi 24/7 nem működik, pedig vágynék rá.
Egyik legdurvább masztifantáziám, hogy a pasim nyakörv+láncon tart otthon. És, hogy ne legyek használatlanul, mindig valamelyik alkalmazottját vagy megbízottját hazaküldi délben, hogy tanítson bármire a szexen belül, és este amikor hazajön, meg kell mutatni mit tanultam.
Egyébként is használható vagyok bárhogy, de még soha nem adott oda senkinek, és 24/7-sem volt.
Lehet váltanom kellene partnert? :)
36/nő
7/24 nem, szeretek ágyon kívül a magam úrnője lenni, de az ágyban abszolút neki adom magam.
Bár nincs nehéz dolga, egy-két csók és gyakorlatilag azt tehet velem, amit akar.
Tegnap mondjuk picit többet ittam, és én löktem az ágyra, másztam rá és szptam le kb. azonnal, de ritka az ilyen.
4-es az rajtad múlik, hogy milyen partnerrel vagy együtt. Ha a jelenlegi nem elégít ki, akkor van rá esély, hogy nem fog még 30 évig tartani a kapcsolat. De elég fiatal vagy. :)
Egyébként igen, izgató a gondolat, de eddig még ilyenben nem volt részem, pedig lazán elfogadnék egy hétre egy szexrabszolgát. :D De a mai világban ezt nehéz kivitelezni, mert mindenki dolgozik... A szabit meg csak erre ellőni nem a legjobb dolog. Mondjuk egy nyaralással egybekötni már nem lenne gond, csak nem tudom, hogy hol nem büntetnének meg mondjuk azért, mert a páromat pórázon vezetem a tengerparton pl. :))
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!