Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy prostituáltnak lesz valaha is családja? Gyereke? Vágyhat erre egy ilyen nő? Prostiknak van gyereke vagy gyerekeik?
Figyelt kérdés
Nem ismerek 1 ilyen nőt sem úgy,hogy ne nevessetek ki,hogy nem ismerem az ilyeneknek az életét. 28 éves srác kérdezi2017. márc. 16. 13:53
11/14 A kérdező kommentje:
" b) A prostituáltak is NŐK, érző lények. Tudnak szeretni és szerethetőek. Vannak akik az ügyfelükkel jönnek össze (nem is kevesen)
c) És szinte mindegyik ugyanúgy vágyik a rendes, normális életre, szerelemre, társra, gyerekekre, mint bármilyen más nő. "
Igazából csak erre lettem volna kíváncsi főleg ! Így a választ megkaptam. Eddig azt hittem,hogy olyanok csinálják ezt akiknek nincsen szíve ,de hát emberből van mindenki.
2017. márc. 17. 16:42
12/14 János Gilján válasza:
Kérdező mire számítottál? Emberek vagyunk mindannyian...
A szexrobotok fejlesztése jól halad, de az emberi prostituáltak bizony emberből vannak. Mi ezen a meglepő?
13/14 A kérdező kommentje:
hát kb csak annyi,hogy azt hittem ,hogy szívtelen emberek állnak prostinak. Akik lesz'rnak mindent csak a pénz a lényeg csak az a fontos.
2017. márc. 17. 16:47
14/14 anonim válasza:
Egy idő után ugyanolyan munka mint a többi. Kialakulnak rutinok, h hogy dícsérd meg a vendégeket, meg mit hogyan csinálj... Aztán meg vágyik amire vágyik mindneki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!