Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk? Ti mennyire szeretitek?
Figyelt kérdés
Mennyire szeretitek ha egy lány dominál? Ha pl kicsit ki kötöz kicsit "megnyúz" kicsit kényeztet? El tudátok viselni ha a partner néha vad? De mellette tud érzéki is lenni persze2017. márc. 16. 00:28
3/12 A kérdező kommentje:
Kicsit fajdalmat okozni a masiknak ami meg elvezheto...
2017. márc. 16. 01:01
4/12 anonim válasza:
Imádom ezt. Szeretem ha kikötöz és felváltva gyötör és kényeztet. A kényeztetésért ki kell bírni hogy kiéli rajtam fantáziáját. Szeretem próbára tenni tűrőképességemet.
5/12 Ramone válasza:
Nem rossz de ne legyen ebből rendszer :) én szeretek dominálni
8/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem. A szófogadó, szubmisszív lányokat szeretem.
10/12 anonim válasza:
Még nem volt részem benne de elviselném :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!