Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy fiú nem maszturbál,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú nem maszturbál, akkor mi történik?

Figyelt kérdés
Persze szexuális életet sem él,nem elégül ki.Milyen hatással lehet ez a szervezetére/hangulatára? Minden egészséges fiúnak szükséges a rendszeres maszturbáció? Ha igen,ez hány éves kortól kezdődik? Bocsánat,ha kicsit sok kérdésem van,nem vagyok jártas a témában.Előre is köszönöm a válaszokat. /l

2017. márc. 14. 15:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki,aztán mikor felizgulsz és elérted a szintet akkor magömlésed lesz. Ami érdekes de kellemetlen arra ébredni,hogy fekszel a spermádban. Én kielégítem magam ha nincs barátnőm ,legalább 2 naponta.
2017. márc. 14. 15:56
 2/5 anonim ***** válasza:
91%

Leginkább frusztrált lesz, ingerlékeny. A legkisebb ingerre is merevedése lesz, ami egy fiatal srácnál szégyenkezést is okoz. És igen, előfordul a spontán magömlés, főleg alvás közben. Rám legalábbis ilyen hatással van/volt.

Ahogy látod, ezek mind inkább pszichikai problémák, tehát nem feltétlenül szükséges a maszturbálás, de megkönnyíti az életet.

2017. márc. 14. 17:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
14, 15 éves korban kezdődik nagyjából a maszturbálás. Minden emberre más hatással lehet, én saját magamról tudom, hogy feszültebb, idegesebb vagyok olyankor. Elvileg a szervezetben káros hatás nem lesz, mert a megtermelt spermiumokat egyszerűen lebontódnak a szervezetben. Viszont ilyenkor spontán magömlés is történhet az éjszaka folyamán. Remélem tudtam segíteni. :)
2017. márc. 14. 17:11
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

Nem vagyok fiú, de fiú testtel születtem, és azzal élek. Elméletileg minden tökéletesen működik, ahogy egy férfi testnek kéne. Csak persze nekem agyban fel sem merül ilyen gondolat, igény, vágy, akármi. Bevallom azt se nagyon tudom mi, hogy, merre, hány az óra, négy évtized alatt eszembe se jutott még utánanézni se ennek a fiúk számára kvvára izgalmas témának.

Egyet viszont elmondhatok: Mi történik a férfi szervezettel, ha ezt nem csinálja? Az ég világon semmi. Szóval nem fogok tőle kidurrani, meg "begurulni", meg bevizelni, meg mit tudom én... Szóval igazolom neked, hogy fizikailag a szervezetnek semmi baja nem lesz ezen tevékenység hiányától. Ez nem olyan, hogy mindenáron ki kell ürülni, (ki lehet éjjelente engedni a csapba,) de ha nem csinálod, felszívódik az magától is, azt kész. Tehát ha a drága fiúcskáknak ezen művelet hiányától bármi "problémájuk" keletkezik, az nekik kizárólag az agyukban megszülető lelki eredetű probléma, gond, hiányérzet, és nem fizikai.

2017. márc. 14. 20:52
 5/5 anonim ***** válasza:
Utolsó,neked persze hogy nem történt semmi,mert Te nem férfi vagy ,Te nem a farkaddal jössz izgalomba hanem másnak a farkától. Persze hogy nem fog magömlésed lenni ,mivel nő akarsz lenni csak nem tudod megszüntetni a lógódat
2017. márc. 15. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!