Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nevetek ha elfenekelnek?
Figyelt kérdés
A barátommal szeretjük a bdsm-et és amikor rendesen elpaskol, az valamiért olyan mintha vicces lenne és elkezdek röhögni.
Ez miért van? Más is így szokott reagálni rá?
26/N
2017. márc. 13. 18:45
1/8 anonim válasza:
Nem nevetnél, ha téged is szíjjal vagy vesszővel fenekelne apád, méghozzá komolyan és büntetésből.
2/8 anonim válasza:
Ha felszívsz egy üveg Rush-t, akkor minden vicces...
3/8 anonim válasza:
Nem veszitek komolyan a dolgot, nem csinálja jól párod, túl éretlen vagy még a szexhez. Most elsoroltam pár lehetőséget. Gyakorlás meg izgatottság kérdése. Mondjuk, ha egyikőtöket se zavarja, akkor belefér.
4/8 A kérdező kommentje:
Komolyan veszem. Nem gyerekességből és nem szándékosan nevetek...
2017. márc. 13. 19:50
5/8 anonim válasza:
1 nem veszed komolyan a helyzetet és a szereped. 2 nem húzott rá elég nagyot a seggedre.. Hidd el ha egy Isteneset rád sózott volna nem röhögnél. 23 L
6/8 anonim válasza:
Nem is mondtam, hogy szándékosan nevetsz. De szerintem ezek a dolgok lehetnek mögötte, mégha elsőre nem is mondanád. Én is van, hogy elnevetem magam játék közben, mert zavarba jövök, vagy éppen nem teljesen szexi, hanem inkább furcsa/vicces a szituáció. Ettől persze még izgathat, csak ezek szerint megy a kattogás fejben, nincs beleélés, nincs gyakorlottság, nem kényelmes a helyzet. Nálam például van némi bonyolultság, mert engem sokat bántalmaztak, szóval akkor is szoktam nevetni, ha kiesek a szerepből és már-már traumatizál a dolog. Ezt nem hoztam föl, mert nem gondolom, hogy erről volna szó az esetedben.
7/8 A kérdező kommentje:
Fájdalomtól sírni lehet vagy nevetni.
Én valamiért nevetni szoktam.
2017. márc. 13. 20:16
8/8 anonim válasza:
Mert a pasid még nem tömte be és ragasztotta le a szád. Akkor csak nyögdécselni tudnál.
23;L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!